Mâncăruri exotice, apariții surpriză, concurenți din toate colțurile lumii, momente de culise care vor stoarce lacrimi de râs, toate sunt ingredientele de bază ale noului sezon ”Chefi la cuțite”, care debutează pe 13 februarie, de la 20.30.
Chefii au fost nevoiți, în etapa degustării pe nevăzute, preparate care mai de care mai ciudate, de la insecte, larve sau gândaci, la carne de cangur, crocodil sau scorpion. Florin Dumitrescu se va remarca, de departe, mai ales că fobia sa pentru insecte îl va pune la grea încercare.
”Ne-am distrat mult, am făcut de toate, ne-am și certat, că mai avem și opinii diferite. În același timp însă, am fost atenți la concurenți, eu unul am pus deja ochii pe câțiva, dar mai sunt probe și se pot schimba multe. Îmi place mult în preselecții când vine banda, atunci nu am emoții, sunt doar foarte curios să descopăr ce e în farfurie. În schimb, când încep battle-urile, stai cu inima strânsă și banda devine o tortură. În culise a fost un real spectacol, ne-am dat tot felul de porunci, să ne facem unul altuia de mancare, să alergam la banda, Gina ne-a ținut evidența kilogramelor... Ce să mai, am râs mult”, povestește chef Bontea.
[citeste si]
”Partea inedită este că preselecțiile s-au lungit sezonul ăsta, în sensul că am avut mai multe zile de filmare, pentru că au venit foarte mulți concurenți. Cei mai mulți dintre ei au fost bucătari profesionști, ceea ce e un semn bun, zic eu. Așadar, implicit am avut de jurizat mai multe farfurii, n-a fost zi să nu mâncăm din cel puțin 22 de farfurii. Uneori a fost plăcut, alteori incredibil, de foarte puține ori rău, alteori surprinzător sau chiar fabulos. Asta înseamnă că publicul ne urmărește cu atenție și întelege ce vrem de la concurenți”, mărturisește chef Scărlătescu.
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News
- De ce militarii și oamenii cu handicap nu au primit „pensia” înainte de Paște 2024. Unde s-a produs confuzia
- Motivul pentru care o tânără a refuzat să mai plătească la casele self-pay din supermarket / video
- "Femeile din România și cele din Italia sunt foarte diferite”. Designerul Giulia Rossignoli dă cărțile pe față: E total invers
- Adio, mașini în București? Ce spune Nicușor Dan
- BANCUL ZILEI: Rețeta ciorbei de burtă
- Ieșirea din scenă a lui Klaus Iohannis: pas cu pas, spre scenariul lansat în DCNews în decembrie 2023
- BANCUL ZILEI: Secretul ascuns al limbii române
- Riscurile la care ne expunem când facem cumpărături de pe Shein și Temu
- Friptură de miel, ideală de Paște 2024. Rețeta secretă a pilotului Osiceanu. Invitații tăi vor fi încântați
- Lui Mihai Mărgineanu nu i-a venit să creadă ce a văzut în Vama Veche / foto în articol