Data actualizării:
Data publicării:

Chef Dumitrescu, surpriză uriașă chiar din partea soției: "M-a sunat și a trebuit să ies afară să vorbesc, ca nu cumva să audă" (FOTO)

Autor: Ema Apostu | Categorie: Lifestyle
WhatsApp
Chef Florin Dumitrescu a avut parte de o surpriză mare chiar din partea soției.

Ieri seară, penultima parte a preselecțiilor de la Chefi la cuțite a adus farfurii îndrăznețe, dar și preparate clasice, într-o ediție a show-ului culinar care a fost lider de audiență pe toate targeturile. În această seară, preselecțiile ajung la final, iar bootcamp-ul debutează în forță, cu o probă complicată. ”Panică”, ”Acel cuvânt ne-a cam înghețat pe toți” și ”Mi-a picat cerul în cap” au fost doar câteva dintre reacțiile concurenților la auzul provocării primite.

Difuzată de Antena 1 aseară, în intervalul 20:29 – 23:41, ediția de aseară Chefi la cuțite a fost lider de piață pe toate segmentele de public. Emisiunea a obținut, pe tronsonul publicului comercial cu vârsta cuprinsă între 21 și 54 de ani, o audiență medie de 8.4 puncte de rating și o cotă de piață de 26.6%, în timp ce următorul clasat, Pro TV, înregistra 4.9 puncte de rating și o cotă de piață de 15.6%. Și la orașe, emisiunea a fost prima opțiune a telespectatorilor, cu 8 puncte de rating și 20.8% cotă de piață, Kanal D situându-se pe locul secund, cu 5 puncte de rating și 12.9% cotă de piață. Chefi la cuțite și-a menținut supremația și la nivel national, obținând 7.6 puncte de rating și 19.7% cotă de piață, în timp ce Pro TV a înregistrat 5.6 puncte de rating și 14.6% cotă de piață. În minutul de aur 21:36, emisiunea a fost urmărită de peste 1,7 milioane de telespectatori. Totodată, Antena 1 a fost lider de audiență pe interval orar prime time (19:00-23:00), obținând, pe tronsonul publicului comercial, 7.1 puncte de rating și 22.3% cotă de piață, în timp ce Pro TV a înregistrat 6.5 puncte de rating și 20.4% cotă de piață. Antena 1 și-a păstrat supremația în prime time și pe segmentul urban, cu 6.9 puncte de rating și 17.3% cotă de piață, postul de pe locul secund, Pro TV, obținând 6.4 puncte de rating și 15.9% cotă de piață.

"I-am spus lui Florin că am un eveniment la care trebuie să particip"

În această seară, la Chefi la cuțite, preselecțiile sezonului 11 ajung la final. Va fi un final cu o surpriză de proporții pentru Chef Florin Dumitrescu: soția și cele două fiice vin în platoul show-ului culinar să gătească o rețetă... ce a născut discuții aprinse în bucătăria de acasă a juratului.

”Vrem să-i facem o surpriză lui Florin, pentru că Mia și Ava nu au fost niciodată în platou în această ipostază. Uitându-se la televizor, fetele au văzut că în toate sezoanele au venit mulți copii și și-au dorit foarte mult să vină și ele. Așa că i-am spus lui Florin că am un eveniment la care trebuie să particip după ce iau fetele de la școală. Dar noi am venit aici, fără ca el să știe. M-a și sunat și a trebuit să ies afară să vorbesc, ca nu cumva să audă gălăgia din platou și să-și dea seama”, a povestit Cristina Dumitrescu.

Dacă, până la momentul jurizării, Cristina a reușit să păstreze secretul acestei vizite, ediția de diseară le va dezvălui telespectatorilor ce va avea de spus Chef Dumitrescu despre creația culinară a familiei sale și cum va decurge întâlnirea neașteptată din platoul Chefi la cuțite.  

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel