CEx PSD. Șerban Nicolae: Nu exclud candidatura la șefia PSD
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Andrei Itu
WhatsApp
Șerban Nicolae, senator PSD
Șerban Nicolae, senator PSD
Șerban Nicolae a făcut declarații fulger, la ieșirea de la ședința CEx PSD, despre o posibilă candidatură la șefia PSD, dar și despre revenirea Gabrielei Firea.

Nu exclud nicio variantă. Am încercat să candidez acum 4 ani. Mă mai gândesc dacă voi candida. Eu am fost împăotriva excluderilor, de principiu (n.r.despre revenirea Gabrielei Firea în funcția de vice-președinte la nivel național al PSD). Codrin Ștefănescu categoric mai are viitor în partid.”, a spus Șerban Nicolae la ieșirea de la sediul PSD.

Amintim faptul că Gabriela Firea, primarul general al Bucureștiului, revine în funcția de vice-președinte la nivel național al PSD, funcție din care s-a retras în momentul în care a avut disputele cu Liviu Dragnea. Gabriela Firea va deveni și președinte interimar al PSD București, de unde a demisionat astăzi Gabriel Mutu, conform România TV.

Relaţiile dintre Gabriela Firea  - primarul general al Capitalei şi Gabriel Mutu - primarul Sectorului 6 şi preşedinte al PSD Bucureşti par a fi reintrat pe făgaşul normal. Cei doi au mers împreună la şedinţa CEx PSD care a avut loc în această seară, alături de alţi colegi din partid.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel