Certificatul de proprietate asupra mărcii USL a ajuns la conservatorul Bogdan Diaconu
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
bogdan-diaconu
bogdan-diaconu

Certificatul de proprietate asupra mărcii USL a fost predat de către proprietar, vicepreședintelui PC, Bogdan Diaconu, după ce Ștefan Atanasiu declarase, joi dimineață, că va demisiona din PC, invocând presiuni care se fac asupra lui față de marca înregistrată la OSIM.

"Ştefan Atanasiu s-a speriat un pic de amploarea mediatică şi politică pe care a luat-o chestiunea mărcii USL. Am înţeles că îl aşteptau nişte ziarişti pe la colţul blocului, sunt situaţii stresante şi neobişnuite pentru el, aşa că este normal ca un om lipsit de această experienţă şi care nu îşi doreşte să fie în centrul atenţiei să se inhibe şi să-şi dorească să iasa din joc. Dar, după cum a declarat şi el, nimeni nu trebuie să îşi facă griji pentru viitorul mărcii USL. Nu a făcut-o plănuind jocuri ascunse, ci purtat de entuziasmul tinereţii. Ca urmare, sunt sigur că demisia sa din PC nu va crea probleme pentru desfăşurarea normală a activităţii USL pe mai departe. Cred că Ştefan, după ce se va linişti şi va trece toată agitaţia, se va întoarce să lucreze cu aceeaşi echipă cu care a muncit vreme de doi ani la PC Sector 2", a spus Diaconu în exclusivitate pentru NewsIn.

El anunţă totodată că Ştefan Atanasiu i-a înmânat în cursul zilei certificatul de proprietate asupra mărcii USL, deşi legal tânărul este încă proprietar al acesteia. "Cât priveşte sigla USL, Ştefan nu are niciun scop ascuns sau de câştig personal politic sau de altă natură. Ca dovadă, el mi-a şi înmânat fizic azi de dimineaţă certificatul de proprietate asupra mărcii USL, care acum se află în grija mea, tocmai pentru a închide orice fel de suspiciuni la adresa lui şi pentru ca nimeni să nu aibă emoţii cu privire la soarta acestei mărci", a conchis liderul PC sector 2.

Citește și:

Vezi de ce proprietarul mărcii “USL” demisionează din PC

Marca USL, înregistrată la OSIM de un tânăr conservator, înaintea PSD

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel