Data actualizării:
Data publicării:

Au primit APROBARE. China testează VACCINUL împotriva COVID-19

Autor: Neagoe Narcis-Florentin | Categorie: Sanatate
WhatsApp
CanSino Biologics Inc. a transmis că a primit acordul de a testa, pe oameni, un vaccin împotriva noului coronavirus.

CanSino Biologics Inc. a transmis că a primit acordul de a testa, pe oameni, un vaccin împotriva noului coronavirus, conform Bloomberg.

Vaccinul, co-dezvoltat de compania din Hong Kong și de Academia Militară de Științe Medicale a Chinei, va intra în testare clinică în Wuhan. Anunțul a fost făcut de CanSino Biologics, miercuri. Wuhan este epicentrul pandemiei care s-a întins pe întreaga planetă, infectând peste 200.000 de oameni și ucigând peste 8.000.

Informațiile inițiale


Marți, 17 martie, au apărut informații despre unele vaccinuri împotriva noului coronavirus care trebuiau să intre în faza de teste clinice. Acestea sunt dezvoltate de universități din China și ar putea fi chiar puse la dispoziție pentru utilizare în situaţii de urgenţă, a indicat un oficial chinez citat de Xinhua, conform Agerpres.

„Un vaccin bazat pe vectorul viral gripal este testat în momentul de faţă pe animale pentru a-i verifica siguranţa şi eficacitatea, testarea clinică fiind programată să înceapă către sfârşitul lui aprilie", mai afirmase la o conferinţă de presă la Beijing Lei Chaozi, oficial în Ministerul Educaţiei.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel