Centrul de Perfecționare Operații Speciale Navale a deschis sesiunea de înscrieri
Data publicării:
Autor: Crişan Andreescu
WhatsApp
Ministerul Apărării Naționale anunță deschiderea sesiunii de înscrieri în cadrul programului de calificare în domeniul forțe navale pentru operații speciale.

În această perioadă se fac înscrieri pentru Programul de calificare în domeniul forțe navale pentru operații speciale. Centrul de Perfecționare Operații Speciale Navale organizează pregătirea viitorilor luptători din cadrul Forțelor Navale pentru Operații Speciale, la Mangalia.

Programul  este destinat cadrelor militare din toate armele și specialitățile militare și are o durată de 32 de sătpămâni.

Centrul pregătește viitorii luptători din cadrul Forțelor Navale pentru Operații Speciale, o forță de elită, polivalentă (multi-domain), antrenată și echipată la cel mai înalt nivel.

„Punem accent pe dezvoltarea spiritului de corp și a coeziunii între militari. Te vor antrena instructori cu o vastă pregătire în domeniul Forțelor navale pentru operații speciale, instruiți în cele mai faimoase structuri de forțe pentru operații speciale de peste hotare. Aici, vei fi instruit pentru a deveni operator al forțelor pentru operații speciale, adică unul dintre cei mai pregătiți militari din Armata României. Deși satisfacția personală pentru saltul în carieră și respectul colegilor sunt recompense în sine, militarii din Forțele pentru operații speciale navale, primesc și beneficii suplimentare pentru abilitățile lor speciale și pregătirea avansată”, sunt câteva dintre avantajele prezentate într-o postare pe pagina de socializare a MApN.

Condiții preliminare de participare:

– voluntar;

– angajat al Ministerului Apărării Naționale în activitate (grad maxim ofițeri: căpitan, grad maxim maiștri militari/subofițeri: M.m.II/plt.maj., SGP);

– starea de sănătate EXCELENTĂ;

– apt să desfășoare activități cu grad ridicat de risc, rezistent la efort fizic și efort psihic.

Termenul de înscriere este sfârșitul lunii martie. Înscrierile se pot face prin telefon, la 0368.734.224; 0790229919 sau prin e-mail, la [email protected], printr-o vizită la Școala de Instruire a Forțelor pentru Operații Speciale „Burebista” (https://goo.gl/maps/jpeXPpHZetGTdJKU8), vârsta maximă  pentru înscriere fiind  de 40 de ani.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel