Centre vaccinare. Toate școlile care stau închise, TRANSFORMATE! Vâlcu: Nu trebuie să ai sală ca la ATI. Tocmai de-aia se face vaccinul, ca sa nu ajungem acolo!
Data publicării:
Autor: Anca Murgoci
WhatsApp
Se plâng anumite autorități că nu au bani să echipeze centrele de vaccinare.

Tot mai mulți români ar vrea să se vaccineze anti-Covid-19 pentru a scăpa cât mai repede de pandemie și să ne reluăm viețile, doar că nu au unde. De ce? Pentru că autoritățile locale se plâng că au nevoie de o grămadă de bani pentru a le echipa. De fapt, lucrurile ar putea fi extrem de simple.

Jurnalistul Val Vâlcu a comentat acest subiect.

”Băi fraților, suntem nebuni?! Un centru de vaccinare trebuie să aibă o sală de așteptare, două scaune și o masă. Le iei de la prefectură dacă nu ai de unde! Centrele de vaccinare puteau fi organizate în fiecare școală care stă acum închisă. Este strict o problemă de organizare a autorităților locale. Nu trebuie să ai sală ca la ATI. Tocmai de-aia se face vaccinul, ca sa nu ajungem la terapie intensivă. Nu îți trebuie nicio infrastructură, doar o masă, două scaune, două asistente și un medic în caz că leșină cineva dacă vede acul”, a spus Val Vâlcu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel