Celine Dion, problemele cauzate de coronavirus îi afectează turneul european
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Mircea F. Cristian
WhatsApp
Celine Dion a luat o decizie importantă legată de turneul său european, întrerupt în luna martie.

Celine Dion amână sine die "primele luni ale turneului ei european", mai precis concertele programate în perioada 21 mai - 25 iulie, "neştiind când lucrurile vor reveni la normal" din cauza pandemiei de coronavirus, informează AFP.

Amânarea priveşte 28 de concerte în 19 oraşe europene care urmau să aibă loc în cadrul "Courage World Tour". Anturajul său lucrează în prezent la "reprogramarea" spectacolelor, cu scopul de a anunţa "cât mai multe date posibile, în măsura în care condiţiile de securitate permit organizarea de evenimente în fiecare dintre aceste oraşe", se arată într-un comunicat.

Turneul, sold-out

Turneul mondial - cuprinzând 52 de spectacole sold-out - a început în luna septembrie în Quebec, înainte de a se opri în martie din cauza coronavirusului. În Franţa, Celine Dion urma să susţină şase concerte la Paris între 26 iunie şi 4 iulie, iar la mijlocul lunii iulie, artista figura pe afişul festivalului Vieilles Charrues din Bretania (vest), care a fost însă amânat din cauza crizei sanitare.

Într-un comunicat, artista mărturiseşte că "gândurile" şi "rugăciunile" se îndreaptă către "toţi cei care şi-au pierdut pe cei dragi şi care suferă atât de mult în timpul acestei pandemii devastatoare ".

Anturajul vedetei încurajează "publicul să păstreze biletele achiziţionate pentru concerte până la anunţarea noilor date".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel