Celia, despre soțul ei: Mi-a cerut să renunț la carieră. Avem probleme
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
Celia
Celia
Celia a vorbit despre viața de familie. Cântăreața mărturisește că soțul ei i-a cerut să renunțe la carieră pentru a petrece mai mult timp împreună 

„Am nunta de lemn! Vrem să ne punem puțin în ordine viața, pentru că am fost puțin bulversați de evenimentele care au avut loc în viața noastră, moartea tatălui socru, sarcina mea pierdută, dus-întorsul ăsta în România, Timișoara, Deva, nu mai știm unde ne este casa. Avm cinci case, nu mai știi exact unde îți e casa, e bine așa, să îți faci traiul undeva. La Deva sunt acasă, e mama acolo, la Deva avem și o fermă de văcuțe și avem și acolo implicare destul de mare.

Avem probleme, să ne punem afacerile în ordine și să îmi fac și eu piesele astea. Și, pentru că muncim fiecare, intervine lucrul acesta că stăm departe unul de altul. Nu sunt geloasă și nu cred că e sănătos pentru o relație și pentru o căsnicie, să stai departe unul de altul. Zice că familia trebuie să fie mereu unită. Am făcut sacrificii amândoi. În Australia nu prea avem treburi...el încă mai trage către Australia, acolo e și mama lui și are nevoie de copii, probabil, aproape. Așa era și mama, înainte de a-l pierde pe tata. Am o soacră extraordinară și amândoi au fost niște oameni extraordinari și e important să fim aproape de soacra mea. Soțul meu mai are o soră. Avem un apartament la ocean, e cam la malul oceanului. Mie acolo îmi place, acolo m-am liniștit sufletește, după perioada aceea grea și mi-a rămas un dor acum de Australia, pentru că mi-a prins bine" a povestit Celia, pentru „Agenția VIP".

Mi-a cerut soțul meu, subtil, să renunț la carieră, pentru a fi mai mult lângă el" a adăugat Celia.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel