Data publicării:

Cele PATRU ZODII care au "pile" la astre în luna mai!

Autor: Valentina Miu | Categorie: Lifestyle
WhatsApp
Sursa foto: Freepik
Sursa foto: Freepik
Previziuni Jupiter în Taur. 

Luna mai beneficiază de o schimbare importantă pe scena astrologică. Jupiter, planeta considerată Marele Benefic, va schimba semnul. Mai exact, pe 16 mai, va trece din energicul Berbec în cel pragmatic al Taurului, unde va rămâne aproximativ un an. Și dintr-o dată, bucuriile vor veni din cu totul și cu totul alte zone. 

Jupiter este cel care oferă oportunități, creștere, amplificare, expasiune, credință, principii și încredere. Dar tranzitul lui funcționează cel mai bine atunci când învățăm ceva nou, când ne depășim condiția. 

Iar arhetipul Taurului vobește despre simț practic, ritm, siguranță, stabilitate și confort. Și bineînțeles despre răbdare. Mai ales când este vorba de resurse. 

Trebuie să avem în vedere următoarele întrebări: Cât bag? Cât scot? În cât timp?

Bineînțeles, cei cu marcaj fix în astrogramă vor fi cei mai avantajați de acest tranzit!

Taur/Ascendent în Taur

Îți spun din start că vei mai avea parte de vizita Marelui Benefic abia în 2035! Deci din mai, pentru aproximativ un an, beneficiezi de oportunități rare. Care se pot manifesta pe mai multe planuri. 

Ești ajutat să părăsești locurile sau relațiile în care nu te simți bine, să inițiezi ceva nou, să prinzi curaj și să te arunci. Indiferent de vârsta pe care o ai sau de etapa în care te afli, când beneficiezi de vizita lui Jupiter, trebuie să trăiești în plenitudine, să te bucuri la potențialul tău maxim.

Sunt multe momente în viață când, din frica de a greși, stăm și stăm, fără să facem nimic concret. Mai ales că nevoia Taurului de siguranță și stabilitate este una uriașă. Și nu spunem acest lucru în zadar! Dacă ești leneș, vei deveni și mai leneș! Ai timp să faci ceva până atunci!

Însă, dacă Jupiter va găsi la tine măcar un pic de ambiție, o să te ajute, o să te sprijine cu și mai multă ambiție. Jupiter vrea, de fapt, să înveți ceva pe tranzitul lui. Este adevărat că îți poate aduce beneficii, șanse sau anumite oportunități, dar atenție, că poate să te facă să te crezi mai mare și mai tare decât ești de fapt. Îți recomandăm să ai grijă și de sănătatea ta. Excesele se vor vedea diferit de această dată. 

Scorpion/Ascendent în Scorpion

Știu că te preocupă iubirea! Dragostea! Chimia! Pasiunea! Dar acum va fi vorba despre altceva. Despre relație! Mai ales despre aceea echilibrată, autentică și armonioasă. Nu neapărat despre aceea traumatică, pe care să recunoaștem, o preferi de cele mai multe ori. 

Astfel, dacă ești singur, timp de 1 an, Jupiter îți va oferi șanse extraordinare să întâlnești pe cineva. Dacă ești deja într-o relație, poți decide să te muți cu partenerul, să achiziționezi ceva, să faci o investiție alături de persoana iubită. De ce nu, te poți gândi să te căsătorești. Sau să pleci din țară, să te întorci în țară. În orice caz, să pui bazele unui proiect alături de partenerul tău. Poate chiar și un copil. Bineînțeles, Jupiter are și darul de a-ți arăta că pe undeva, ai avut mai multe așteptări. Așa că este posibil ca unii dintrevoi să nu mai fie atât de mulțumiți de relația în care se află și să prindă curajul pentru a se despărți/divorța.

Deci nu uita! Prioritatea ta va fi modul în care relaționezi!

 

Citiți continuarea pe:

https://www.astrosens.ro/cele-patru-zodii-care-au-pile-la-astre-in-luna-mai_5624.html?fbclid=IwAR0--iwNghCMGiVoTJy8APSfnlqak9Nf4zpYP5nzK3OgBKdnBPmOIOiTJfE

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel