Cele mai tari vorbe de duh ale fotbaliştilor
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
beckham
beckham

Fotbaliştii au avut mereu de furcă cu exprimarea. Dacă unii dintre ei impresioează la capitolul inteligenţă, mai sunt şi unii care rostesc vorbe antologice care ulterior fac deliciul suporterilor şi al mass-media. 

Pentru că mai este foarte puţin până la Campionatul European am selectat o serie de vorbe de duh ale unor mari fotbalişti care au făcut istorie la Euro şi nu numai.

Iată câteva afirmaţii din fotbalul internaţional:

1. David Beckham: “Cu siguranţă vreau ca Brooklyn (n.r. – primul copil al fostului jucător al echipei Manchester United) să fie botezat creştineşte, dar nu ştiu încă în ce religie”.

2. Mark Viduka, fost fotbalist australian: “Nu aş fi supărat dacă pierdem fiecare meci, atâta timp cât câştigăm campionatul”.

3. Ian Rush, fost internaţional galez: “Nu m-am putut stabili în Italia, ar fi fost ca şi cum aş fi trăit într-o ţară străină”.

4. Ruud Gullit: “Probabil că am dominat 99% din meci. Celelalte trei procente ne-au costat partida”.

5. Kevin Keegan, fost antrenor şi jucător la Newcastle United: “Argentina nu va participa la EURO 2000, pentru că e face parte din America de Sud”.

6. ” Vinnie” Jones, fost fotbalist la Chelsea, acum actor: “Victoria nu este importantă atâta timp cât câştigi”.

7. Glenn Hoddle, fost internaţional britanic: “Când un jucător ajunge la 30 de ani, la fel se întâmplă şi cu corpul său”.

8. Lawrie McMenemy, câştigător al F.A. Cup cu Southampton, din postura de antrenor: “Când conduci cu 4-0, nu trebuie să pierzi niciodată cu 7-1″.

9. Sebatian Deisler, ex-internaţional german, la debutul în tricoul reprezentativei ţării sale: “”Sper ca acest meci să nu rămână singurul meu debut la naţională!”.

10. Uli Hoeness, actual preşedinte la Bayern Munchen: “”Nu cred că am fi pierdut acest meci dacă s-ar fi terminat 1-1″.

Nici românii nu se lasă mai prejos:

1. Lucian Burdujan, pe vremea când juca la Rapid, în timpul unui meci de Cupa UEFA, i-a cerut lui Valentin Bădoi, coechipierul său, la pauză, detalii referitoare la scorul de pe tabelă: “Vali, cât e scorul, mă? 1-0? Pentru noi? Aha! Şi cu cine jucăm azi?”.

2. Claudiu Răducanu, fost fotbalist al Stelei: “Canicula a mai făcut două victime? Sper ca poliţia să-şi facă datoria şi s-o prindă”.

3. Ioan Sdrobis, pe timpul când pregătea FC Baia-Mare, după meciul Electroputere Craiova – FC Baia-Mare 8-1, disputat în ediţia 1994-1995 a Diviziei “A”: “Putea fi 3-3″.

4. Cornel Dinu: “Este incontestabilă fortuirea ca romanul să fie un straşnic luptător sârb”.

5. Ionel Dănciulescu: “Suporterii noştri sunt 80% din Bucureşti şi 40% din provincie”.

6. Gheorghe Hagi: “Omul este o persoană umană”.

7. Gabriel Tamaş, după Germania – România 3-1, septembrie 2007: “Cred că dacă înscriam mai multe goluri decât ei, câştigam!”.

8. Cristi Tănase (Steaua), întrebat într-un restaurant dacă doreşte friptura stropită cu vin, a răspuns: “Nu, că sunt cu maşina”.

9. Cosmin Moţi (Dinamo): “Nu pot să spun că am plâns, dar mi-au dat lacrimile”.

10. Viorel Moldovan, pe vremea când o pregătea pe Rapid Bucureşti: “Rapidul fără spectatori e ca o nuntă fără lăutari”.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel