Cele mai tari gadgeturi de frumusețe - ieftine, dar de mare efect. Vei afla totul de la Mirela Vescan și Thea Haimovitz, doar la Mi-Th influencer / video
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: D.C.
WhatsApp
Fotografie de la Andrea Piacquadio: https://www.pexels.com/ro-ro/fotografie/estompare-ince-o-are-cumparaturi-privire-974964/
Fotografie de la Andrea Piacquadio: https://www.pexels.com/ro-ro/fotografie/estompare-ince-o-are-cumparaturi-privire-974964/
Mirela Vescan și Thea Haimovitz vă așteaptă la o nouă ediție a emisiunii Mi-Th influencer, la DC News, DC News TV și Spectacola, duminică, 27 noiembrie, de la ora 11.00. Emisiunea va fi difuzată pe Youtube și Facebook.  

De această dată, Mirela Vescan și Thea Haimovitz vor discuta despre cele mai interesante gadgeturi de frumusețe.

Întotdeauna s-a crezut că bărbații dețin monopolul gadget-urilor personale, de la accesorii de vânătoare și pescuit până la dispozitive electronice. Se pare însă că femeile sunt de departe mult mai dotate din acest punct de vedere, de la tot felul de mini instrumente folosite în bucătărie până la un arsenal generos de aparate mici sau mari folosite pentru îngrijirea personală.


La ce sunt bune, de fapt, aceste gadgeturi?

Te ajută să economisești timp într-un mod eficient. Suntem în secolul vitezei, agenda tuturor este încărcată, timpul trece mult prea repede, răbdarea este pe cale de dispariție și se caută soluții rapide și confortabile când vine vorba de îngrijire personală. De mulți ani, femeile încearcă să câștige timp pentru rutina de îngrijire personală, așa au apărut extensiile de gene, așa s-a dezvoltat manichiura, iar dermo-pigmentarea a atins perfecțiunea. Pentru îngrijirea părului și a pielii acasă există acum soluții excelente, însă toate acestea ar trebui folosite la indicațiile specialiștilor. Colaborarea salon-acasă reprezintă cea mai bună formulă pentru a te simți bine și pentru a arăta bine.


Toată lumea folosește foen-ul pentru păr, iată un prim gadget, foen-unul poate fi unul performant sau unul ca de jucărie, foarte bun pentru accelerarea acțiunii adezivilor sau a tratamentelor pentru unghii. Foen-ul este indicat a fi folosit înainte de întinderea părului cu placa - alt gadget prezent în arsenalul de îngrijire a părului.


Pentru igienizarea și exfolierea tenului acasă se găsesc dispozitive practice. Exfolierea tenului, cunoscută și ca gomaj sau peeling, eliberează porii de reziduuri, acasă sau într-un cabinet de specialitate. Durează câteva minute, iar efectul este extraordinar, tenul strălucește, machiajul se "așează" mai bine. Frecvența ar trebui să fie săptămânală, dar nu prea se întâmplă asta. Un dispozitiv drăgălaș poate motiva și încuraja această rutină obligatorie de exfoliere a pielii. O perie rotativă ușor de întreținut sau un dispozitiv din silicon care acționează prin vibrație, o dată cumpărate asigură confort și se economisește timp. Cu mențiunea că dacă sunt cumpărate trebuie să fie folosite frecvent și conform instrucțiunilor. Estrella de dispozitive reprezintă cadoul "de grup" perfect, nu sunt chiar ieftine.


Pilele (frezele) electrice, rotative, pentru unghii, mai mult sau mai puțin performante înlocuiesc pila pentru unghii clasică, rapid de tot, reprezintă o soluție de moment, în caz de panică, până la prima programare la manichiură.


Aparatele cu ultrasunet sau cu radiații infraroșii amplifică efectul produselor de îngrijire a tenului: serum-uri, creme, măști. Trebuie însă folosite conform recomandărilor specialiștilor.


Epilatoarele sunt la modă, foarte rapide și practice pentru cine le suportă, sunt bune mai ales în vacanță și încetinesc regenerarea firelor de păr.


Aparatele de masaj facial și corporal reprezintă iar un cadou perfect pentru femei și bărbați, masajul oferă o stare de bine și efectul se vede imediat.


De fapt, toate aceste dispozitive sunt importante pentru confortul fiecăruia, sunt jucării utile, trebuie folosite în colaborarea cu specialiștii, multe dintre ele reprezintă o soluție de moment.

Mi-Th influencer, cu Mirela Vescan și Thea Haimovitz, este o emisiune destinată tuturor categoriilor de public și reprezintă o sursă calificată de  informații obiective cu următoarele subiecte:

Îngrijire personală

Frumusețe

Machiaj

Sănătate

Analiză/studiu de caz

Dezvoltare personală

Ritualuri de îngrijire

Curiozități

Reportaje

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel