Cele mai căutate destinații de vacanță. Acum este perioada cu cele mai mici tarife de zboruri în Europa
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Tiberiu Vasile
WhatsApp
Sursa Foto: FreePik
Sursa Foto: FreePik
Perioada martie-aprilie are cele mai mici tarife de zboruri în Europa.   

Martie este luna de primăvară cu cele mai mici tarife la zborurile către o destinație europeană. Destinațiile cel mai des luate în seamă au fost prezentate în cadrul unei emisiuni la Antena 3 CNN de către Emma Marinescu, blogger de travel.

Pe unde este de plecat în această lună și care sunt zborurile cu cele mai mici tarife?

"Am făcut o căutare să văd pe unde aș putea să fug, măcar un city break, și am descoperit că pentru perioada martie-aprilie zborurile ajung undeva până în 100 de euro. Totuși, menționez că fără bagaj de escală sau fără troler. E vorba de prețurile care includ doar rucsacul, dar eu cred că pentru un city break e suficient. Vorbim de prețuri până în 100 de euro, aici mă refer la Nisa, poate Bari și Sardinia. Este o perioadă foarte bună de vizitat aceste locații pentru că este o temperatură perfectă. Nu neapărat de făcut baie, dar te poți plimba liniștit", a spus Emma Marinescu.

Ce este de văzut în Bari?

"În primul rând vorbim de peisaje. Asta te va acapara din primul moment. Discutăm aici și de mâncare, bineînțeles. Prețurile pentru Bari pornesc, de exemplu, de la 50-60 de euro de persoană. Avem încă un motiv în plus să dăm o fugă până acolo", a afirmat blogger-ul de travel.

Dacă de astăzi ne cumpărăm cazare și bilete pentru lunile de vară, ce destinație ne-ai recomanda?

"Sunt două destinații din care m-am întors recent. Mă refer la Sicilia și Malta. Acestea se situează undeva la 120-140 de euro prețul pe biletul de avion, doar cu rucsac. Cazările pentru Sicilia încep undeva de la 130 de euro o cameră pentru două persoane, iar Malta undeva de la 70-80 de euro. Este undeva mai jos și asta pot să confirm pentru că am venit recent de acolo. Prețurile sunt foarte bune la cazare, mâncare și transport", a mai relatat ea.

Despre Croația ce ne poți spune? Este de mers acolo în perioada următoare sau în vară?

"Pentru vară am găsit o variantă pentru Croația, undeva la jumătatea lunii iulie. Prețurile se situează undeva la 140 de euro doar zborul. Despre cazări pot să spun că încep undeva la 150 de euro pe noapte. Zborul nu este în capitală, dar este foarte ușor de accesat toată coasta dalmată și să ne plimbăm spre Dubrovnik, poate să facem și o oprire acolo că e de bifat" a spus Emma Marinescu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel