Cel mai tânăr britanic răpus de virus a fost înmormântat în lipsa familiei sale. Avea doar 13 ani
Data publicării:
Autor: Neagoe Narcis-Florentin
WhatsApp
Înmormântarea celei mai tinere victime britanice, de doar 13 ani, s-a desfășurat astăzi fără membrii familiei sale.

Înmormântarea celei mai tinere victime britanice, de doar 13 ani, s-a desfășurat astăzi fără membrii familiei sale, a transmis The Sun.

Ismail Mohamed Abdulwahab, din Londra, Marea Britanie, a murit din cauza Covid-19, după ce a fost transportat la spital cu dificultăți respiratorii. Apropiații săi nu au putut participa la slujba din această după-amiază, deoarece doi frați de-ai săi au dezvoltat, la rândul lor, simptome.

Pus în pământ de străini

În schimb, sicriul copilului a fost cărat de străini, îmbrăcați în echipamente de protecție. Un prieten de familie a explicat că doi frați ai victimei au făcut temperatură și și-au pierdut gustul.

Cu toate acestea, prietenii familiei au putut să se alăture slujbei și să-l jelească pe puști, fiind surprinși la distanță unul de altul.

„Sperăm că putem să transmitem live înmormântarea pentru ca mama și frații săi să participe, măcar de la distanță", a transmis Mark Stephenson, un prieten de familie.

Foarte multe donații

„Este extrem de supărător pentru toți cei implicați, dar ei au fost foarte plăcut surprinși de căldura și mesajele de susținere ale celor care au donat pentru finanțarea înmormântării tânărului", a mai spus Stephenson.

Peste 76.000 de euro au fost strânși pentru familia adolescentului, după tragedie. Ismail a murit la Spitalul Kings College, luni, fără mama sau cei șase frați ai săi, din cauza contagiunii coronavirusului. El nu avea probleme de sănătate preexistente și a fost descris drept „manierat și cuminte", cu un zâmbet „înduioșător".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel