Cel mai simplu mod pentru a rămâne activ indiferent de vârstă
Data publicării:
Autor: Badoiu Raluca
WhatsApp
boy-cute-handsome-hot-man-Favim.com-289274_large
boy-cute-handsome-hot-man-Favim.com-289274_large

Efortul fizic este o parte foarte importantă a oricarui mod de viață sănătos și ajută la îmbunătățirea vieții sexuale, așa că trebuie introdus în planul zilnic al fiecărei persoane într-un mod ușor dar eficient, scrie Un studiu din ianuarie 2013 a revistei American Journal of Health Promotion, arată că activitățile fizice de un minut sau două, pe care le facem sunt suficiente. Ele pot fi echivalate cu efortul fizic care îl depui la sala.Dar pentru a fi sigur că sedentarismul și bătânețea nu preiau controlul asupra noastra, iată ce propun specialiștii:

 Depuneți un efort ca să rămâneți activ. Gândește-te la tine ca la o persoană activă. Ce va face ea, va urca scările sau va lua liftul? Va face ordine în casă sau va angaja pe cineva? De fiecare dată când aveți de ales, dați preferință activităților fizice.

  Transformă-te într-o persoană matinală. În studiul din ianuarie al revistei British Journal of Nutrition, se demonstrează că persoanele care fac gimnastică înainte de a lua micul dejun, ard cu 20% mai multe calorii decât după ce mănâncă.

  Încercați exploziile de exercițiu. Sunt zile când sunteți nevoit să stați doar pe scaun. În acest caz, când aveti timp liber, încercați să efectuați o serie de așezări, flotări sau sărituri pentru a ridica rata bătăilor inimii pentru un minut sau două.

  Scrieti un jurnal. Este ușor să cădem pradă vechilor obiceiuri. Deci, pentru a vă asigura că depuneți efortul fizic necesar, notați activitățile într-un jurnal. Acesta nu trebuie să conțina date tehnice (ex: câte calorii ați ars, etc.). Doar un jurnal care va permite să vedeți dacă ați efectuat 30 de minute de efort fizic sau nu. După o lună- două, a fi activ ar trebui să fie ca al doilea eu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel