Cel mai scump jucător din istoria fotbalului românesc. Transfer de 30.000.000 de euro. Radu Tudor: Radu Drăgușin îmi aduce aminte, sincer, de Gică Popescu
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Tiberiu Vasile
WhatsApp
Sursa foto: AGERPRES
Sursa foto: AGERPRES
Radu Drăgușin a devenit cel mai scump jucător din istoria fotbalului românesc.

Un tânăr fotbalist român, de doar 21 de ani, pe numele său Radu Drăgușin, a reușit cel mai spectaculos transfer al anului. Acesta a devenit cel mai scump fotbalist român din istorie. A fost transferat de la echipa italiană Genoa la Tottenham Hotspur în Premier League pentru suma de 30.000.000 de euro. Salariul lui va fi de 3.000.000 de euro pe an.

Un site care monitorizează toate zborurile de avioane din lume, Flightradar24, a surprins astăzi avionul cu care a zburat Radu Drăgușin de la Genova la Londra. Asta ar fi fost confirmarea pentru toți iubitorii de fotbal că Radu Drăgușin a optat pentru Tottenham Hotspur, și nu pentru Bayern Munchen. A avut oferte de la foarte multe echipe, iar cele două s-au luptat cel mai mult pentru fotbalistul român.

Cel mai urmărit avion de pe Flightradar24 

Conform Flightradar24 transferul lui Radu Drăguşin a creat o adevărată isterie, deoarece avionul cu care a zburat "cel mai important român al momentului" la Londra a fost cel mai urmărit de pe platformă.

Radu Tudor, realizator al emisiunii "Punctul De Întâlnire", pe Antena 3 CNN, a comentat momentul astfel: "Este din punctul meu de vedere o chestiune extrem de relevantă pentru momentul pe care îl trăim. E considerat un tip foarte echilibrat Radu Drăgușin. (...) El a plecat de foarte tânăr din România și s-a format în Italia. Este cel mai scump fotbalist român din istorie. Mie Radu Drăgușin îmi aduce aminte, sincer, de Gică Popescu. Gică Popescu a jucat și el la Tottenham Hotspur și dacă nu mă înșel a fost și căpitan. Gică Popescu era și el fundaș central, înalt, bine făcut, care avea aceeași seriozitate. Cred că Radu Drăgușin este cel care îi calcă pe urme lui Gică Popescu și putem să fim mândri de acest român care, la 21 de ani, a ținut capul de afiș al tuturor agențiilor de presă."

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel