Cel mai mare VINDECĂTOR al OMENIRII. Leacurile au făcut înconjurul lumii
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
S-a afirmat atât prin eficiența tratamentelor sale, cât și prin acuratețea diagnosticelor, testele efectuate la Washington Research Center arătând o acuratețe de 97% în diagnosticare.

Eugenia Davidasvili, cunoscută azi în întreaga lume ca Djuna (Giuna), s-a născut pe 22 iunie 1949, în Georgia, scrie efemeride.ro.

Djuna s-a născut într-un sat de la poalele munților Caucaz, din regiunea Krasnodar. Tatăl ei se trăgea dintr-o veche familie de asirieni din Iran, iar mama – din neamul cazacilor din Kuban. Astfel că Djuna a moștenit atât dârzenia și curajul cazacilor, cât și misticismul asirienilor. Capacitățile sale miraculoase s-au afirmat încă din copilărie. Micuța Djuna putea să vizualizeze aura energetică a oamenilor și astfel, cu mintea ei de copil, stabilea dacă prezența lor este pozitivă sau negativă. Localnicii și-o amintesc ca pe un copil de o bunătate rar întâlnită. În curând, Djuna și-a înțeles scopul în viață: să se apropie de oameni și să îi ajute în suferințele lor.

Astfel, la 21 de ani, a absolvit Școala Tehnică Medicală din Rostov și a primit repartizare în Tbilisi, capitala Georgiei. Aici l-a întâlnit pe viitorul ei soț, Victor Davitasvili, care deținea o funcție extrem de importantă: era referentul lui Eduard Sevardnadze, la vremea aceea ministrul Afacerilor Interne din Georgia, desemnat de Kremlin. În acea perioadă, Djuna și-a descoperit, aproape întâmplător, puterile ei uimitoare de vindecare. Totul a pornit de la o prietenă apropiată care avea din naștere o pată pe obraz. Djuna a început să o maseze în acel loc zilnic, iar în scurt timp, pata inestetica a dispărut. Zvonurile despre o “vrăjitoare din Caucaz” s-au răspândit rapid, ajungand până la urechile elitei politice din Georgia. Asemenea calități nu puteau trece neobservate, în țara care s-a interesat, poate, cel mai mult de posibilitățile de aplicare concretă a capacităților paranormale.

Și iată că, în 1978, Djuna a primit un apel telefonic care i-a schimbat întreaga viață. A fost sunată de la Kremlin, cu întrebarea dacă îl poate vindeca pe Leonid Ilici Brejnev, conducătorul Uniunii Sovietice. În 24 de ore, Djuna a fost “smulsă” de lângă soțul ei și “insoțită” de o echipă KGB la Moscova. Cu ea era și băiețelul ei de 3 ani, Vahtang, de care Djuna era nedespărțită. La scurt timp, apropiații șefului statului au observat că tratamentul Djunei dă rezultate. Aceste realizări deosebite și faptul că se bucură de încrederea “stăpânului” imperiului sovietic au făcut ca faima să îi crească și mai mult. La ușa ei se înghesuiau oameni atât din nomenclatura comunistă, cât și simpli cetățeni, uniți parcă toți în speranța că vor găsi alinarea bolilor de care sufereau.

Dar astăzi nu vom vorbi despre personalitatea vestitei vindecătoare, ci vom reproduce o serie de sugestii și rețete pentru terapia (sau profilaxia) diverselor afecțiuni ce macină astăzi lumea vie. Sunt, de fapt, reguli de viață general valabile, bazate exclusiv pe ceea ce ne oferă natura.

Alimentația stă la baza sănătății, prin modul în care știm sau nu să o facem prin prisma rațiunii, și nu doar a pornirilor instinctuale. Djuna identifică trei categorii mari de alimente, după cum urmează :

1. carne, pește, zeama de carne, ouă, fasole (bob), ciuperci, nuci, floarea soarelui (semințe), vinete.

2. verdeață, fructe, legume, pepene verde, pepene galben, vin sec, unt, grăsimi, ulei vegetal.

3. pâine, pește, făinoase, orez, cartofi, zahăr, miere de albine.

Pentru curățirea organismului de substanțele dăunătoare acestuia, introduse în corp prin alimentația curentă, trebuie să se țină seama de câteva reguli ușor de respectat.

- Categoria nr. 1 de alimente reprezintă acizii, iar categoria nr. 3 – bazele. Nu se amestecă la aceeași masă alimentele din categoria 1 cu cele din categoria 3.

- Se pot combina categoria 1 cu categoria 2 sau categoria 2 cu categoria 3.

- Diferența dintre mesele acide și cele bazice trebuie să fie de minimum 3 ore.

- În curățirea organismului, lactatele sunt excluse.

- Nu se bea apă în timpul mesei, ci abia la o ora după aceasta.

- Tot cu o oră mai târziu se pot consuma și fructe, întrucât ele se digeră mai repede decât restul alimentelor.

- Pe lângă alimentele enumerate mai sus, dimineața și seara se consumă câte un cățel de usturoi.

- Curățirea organismului se face, de preferință în luna iunie.

Citește și: Cimitirul diavolului, fenomene ciudate, morți inexplicabile



Curățirea limfei și a sângelui

Dimineața se beau 100 ml de apă rece în care s-a dizolvat, după gust, sare amară, atât cât să fie bună de băut. Se prepară un suc din portocale (900 ml), grapefruit (900 ml) și lămâie (200 ml). La o oră după ce s-a băut soluția de sare amară, se beau primii 100 ml din sucul respectiv și 100 ml de apă fiartă și răcită. Apoi, aceeași cantitate (100 ml suc și 100 ml apă răcită) se bea la fiecare jumătate de oră, până se termină cantitatea de 2 litri din fiecare. Tratamentul durează 3 zile.

Curățirea ficatului

Timp de 2 zile, zice Djuna, se beau câte 5-6 pahare de suc de măr. În a treia zi, bolnavul se culcă la ora 19 (șapte seara) pe partea dreaptă, cu o sursă de caldură (pernă electrică sau sticle cu apă fierbinte) sub ficat. Se prepară un amestec din 3 linguri de ulei de măsline și 3 linguri zeamă de lămâie, care se bea din sfert în sfert de oră, pe durata a circa 2 ore. Cantitatea totală trebuie să fie de 300 ml ulei de măsline și 300 ml zeamă de lămâie. A doua zi de dimineață, se face clisma, ocazie cu care veți elimina toate reziduurile de la ficat.

Curățirea rinichilor (mai ales pentru cei cu pietre – calculi renali)

Pe parcursul unei săptămâni, nu se mănâncă decât pepene verde cu pâine neagră. În ziua a șaptea, între orele 2 și 3 (noaptea), se face o baie caldă, cu corpul cufundat în apa pana la gât și se mănâncă pepene verde rece. După circa o oraă vor fi eliminate pietrele. În cazuri extrem de rare, este nevoie ca procedura să fie repetată după două săptămâni.

Curățirea articulațiilor de săruri (spondiloza, artrita, poliartrita)

Djuna a găsit un leac și pentru cei care au mari probleme cu articulațiile: se fierb 5 g foi de dafin în 300 ml apă, timp de 5 minute, după care se țin într-un termos, 3-4 ore. Pe parcursul a 12 ore, se consumă lichidul, luându-se câte o linguriță. Tratamentul durează 3 zile, însoțit de alimentație de regim, dar o singură dată pe an.

Boli de plămâni (tuberculoză, bronșită etc.)

Se face un amestec din 500 g miere de albine, 5 căpățâni de usturoi, pisate și 5 lămâi tocate în mașină, amestec care se lasă 7 zile la macerat. Se consumă câte 4 linguri, seara, înainte de culcare, înghițindu-se foarte încet.

Hipertensiune

Una dintre cele mai frecvente și păcătoase probleme ale românilor se tratează cu sfecla roșie. Iată ce zice Djuna: seara mâncați o salată făcută din sfeclă roșie crudă, usturoi și morcov ras stropite cu ulei. Simplu și eficient.

Reumatism

Aici problema mare o constituie materia prima și vremea. Este nevoie de rame din acelea cu care se dă la pește sau care se găsesc în pământ reavan și trebuie să fie vreme frumoasă. Se pun ramele într-un borcan de 0,5 l, un strat de circa 2-3 cm grosime. Peste ele se toarnă gaz lampant sau alcool de peste 90% , atât cât să le acopere cu 2 cm și se țin la soare timp de 7 zile. Tratamentul propriu-zis constă în frecții pe zonele afectate cu gazul (alcoolul) respectiv.


Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel