Cel mai faimos om pe care Ianis Hagi îl are în agenda telefonică. Nu e Gheorghe Hagi
Data publicării:
Autor: Florin Răvdan
WhatsApp
Facebook Ianis Hagi
Facebook Ianis Hagi
Ianis Hagi a spus care este cel mai faimos om pe care îl are în agenda telefonică. Şi culmea, nu e tatăl său.   

Într-un interviu pentru televiziunea celor de la Rangers, Ianis Hagi, Todd Cantwell şi Glen Kamara au fost întrebaţi cine este cea mai faimoasă persoană pe care o au în agenda telefonică. 

"Probabil aș spune că Steven Gerrard (n.r. fostul antrenor de la Rangers)", a spus Kamara.

”Același răspuns și din partea mea”, a răspuns și Ianis Hagi.

După ce a auzit replica lui Ianis Hagi, Glen Kamara a spus: "Nu e tatăl tău?”. Tricolorul și-a justificat ulterior alegerea și a spus de ce nu l-a nominalizat pe "Rege": "Ar fi prea evident, pentru că este tatăl meu”.

Gică Hagi, supărat că Ianis nu a fost trecut pe listă pentru convocarea la naţională 

"Nu vreau ca opinia publică să fie prost informată sau să ne lăsăm duși de emoție. Lui Ianis, cât a fost accidentat, antrenorul echipei naționale i-a spus că e un jucător foarte important. Cel puțin, așa am citit eu.

Acum Ianis e sănătos, joacă puțin pentru că nici nu poate juca mai mult. Eu am văzut, sau toată România a văzut, adevărul e că n-a fost convocat nici măcar pe lista preliminară.

Eu, ca fost jucător, ca om de fotbal, vin și spun: Ianis nu e important pentru selecționer. Dacă era important, cu siguranță era cel puțin pe lista stranierilor. Când i se comunică jucătorului direct că e foarte important, mă întreb de ce oare lipsește la prima acțiune.

Simplu, îmi dau seama că nu e important pentru selecționer. Nu e pus nici măcar pe lista preliminară! Asta înseamnă că nu contează pentru echipa națională. E o realitate, nu e important pentru echipa națională.

Nu dăm verdicte, e o situație foarte clară. Mi se pare că Ianis nu e important pentru echipa națională. A jucat foarte bine înainte să se accidenteze la echipa națională, iar acum e sănătos și nu intră pe listă.

E pe teren 15-20 minute, dar măcar e pe teren. Pot să zic cu tărie că Ianis nu e așa important. Pitu cât joacă? Vă zic de unul de-al meu. În ultimele zece meciuri, cât a jucat titular? Vorbesc de unul de-al meu, să nu fiu acuzat de altceva. El de ce e pe listă și Ianis nu? Ianis poate face mai multe în 10 minute decât Pitu, datorită experienței superioare pe care o are. Selecționerul ne-a dat un mesaj foarte clar", a spus Gică Hagi, la Digi Sport Special.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel