Ceaușescu vs. Șoșoacă la SIIJ. „Ușor, doamnă, că faci infarct!”
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Neagoe Narcis-Florentin
WhatsApp
Șoșoacă a fost prinsă de Marian Ceaușescu, care a întrebat-o de ce este „mahalagioaică”
Șoșoacă a fost prinsă de Marian Ceaușescu, care a întrebat-o de ce este „mahalagioaică”
Protestatarul cunoscut sub numele de „Marian Ceaușescu” și Diana Șoșoacă au avut o întâlnire la protestul de la Secția pentru Investigarea Infracțiunilor din Justiție.

„Salut, prieteni! Sunt la Ministerul Justiției unde o avem pe doamna Diana Șoșoacă. Bună ziua, doamna senator! Am o întrebare dacă cumva știți să faceți diferența dintre a fi mahalagioaică și a fi senator”, a spus Ceaușescu, pe înregistrare, în timp ce o urmărea pe Șoșoacă. Fosta membră AUR nu a afișat decât un zâmbet, în timp ce o vârstnică din apropiere a început să-l facă „nemernic” pe protestatar și să-l împingă. „Lăsați-l în pace”, a rugat-o Șoșoacă pe doamnă, în timp ce Ceaușescu continua cu „mahalagioaică”.

„Măi, gunoiule, măi, nemernicule! Huo! Huo!”, a continuat femeia care urla la Ceaușescu, după ce Șoșoacă s-a urcat în mașină. „Ușor, doamnă, că faceți infarct! Ușor, că mori! Nu te enerva, că faci infarct! Faci infarct, mamaie!”, a mai spus protestatarul, în timp ce era jignit de vârstnică. „Un mare actor avea o vorbă. «Grijania mă-tii de comunist!». Țineți minte”, a mai spus protestatarul.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel