Data actualizării:
Data publicării:

Cea mai mare problemă a Bucureștiului. Ciolacu: Sper să nu o supăr pe doamna Firea prin ce-o să zic

Autor: Ioana Dinu | Categorie: Politica
WhatsApp
Inquam Photos / George Călin
Inquam Photos / George Călin
Premierul Marcel Ciolacu a spus care este, în viziunea sa, cea mai mare problemă a Bucureștiului. Nu, nu este Nicușor Dan, a zis șeful PSD.

Marcel Ciolacu a fost invitat la DC Votez cu Anca Murgoci și Bogdan Chirieac.

Anca Murgoci a spus: „Dacă principala problemă a Bucureștiului este Nicușor Dan, dați-ne un argument să o votăm doamna Firea”.

„Nu este Nicușor Dan principala problemă a Bucureștiului... Problema principală a Bucureștiului, revin la ceea ce spunea domnul Chirieac, este traficul. Berlinul are cel mai bun trafic, iar berlinezii preferă să nu meargă cu mașina pentru că au mijloacele publice foarte bine organizate, lucru pe care îl putem face și noi în București. Trebuie lărgit și prelungit metroul. Gabi Firea are capacitatea de a strânge toți primarii de sector, indiferent de culoarea politică, la primărie, pentru a avea un plan integrat.

Mai mult, și sper să nu o supăr pe doamna Firea, fiecare dintre noi învățăm foarte multe și din victorii, dar și din înfrângeri, iar eu cred că doamna Firea și-a învățat bine lecția, după ce a pierdut alegerile acum patru ani”, a răspuns premierul Marcel Ciolacu în cadrul unui interviu DC News.

Sondaj Avangarde pentru Primăria Capitalei

Potrivit fotografiei de moment, cu doar o săptămână înaintea alegerilor, Nicușor Dan s-ar afla aproape umăr la umăr cu Gabriela Firea. Cristian Popescu Piedone continuă să fie pe podium, dar a pierdut multe procente, care cel mai probabil s-au dus către candidata PSD, Gabriela Firea. 

Iată cum arată sondajul:

1. Nicușor Dan 28.6%

2. Gabriela Firea 26.5%

3. Cristian Popescu Piedone 15.2%

4. Sebastian Burduja 13.8%

5. Mihai Enache 7.4 %

6. Diana Șoșoacă 5.3 %

Alții 3.2 %

Youtube video image

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel