Ce vrea PSD de la PP-DD
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
Dan Diaconescu
Dan Diaconescu
Discuţiile dintre PSD şi PP-DD vizează construirea de majorităţi locale, acolo unde este posibil, şi colaborarea în Parlament, a declarat duminică la Alexandria preşedintele executiv al social-democraţilor, vicepremierul Liviu Dragnea.

"M-am întâlnit cu domnul prim-ministru Victor Ponta şi cu conducerea PP-DD. Ne interesează, în primul rând, posibilitatea de a construi nişte majorităţi în judeţele unde putem, unde numărul de consilieri ai noştri împreună cu numărul de consilieri ai dumnealor pot constitui o majoritate, pentru că în toată ţara PDL şi PNL încearcă să rupă majorităţile care au fost date de cetăţeni în 2012 şi să aducă în guvernarea locală pe cei de la PDL", a precizat Liviu Dragnea, citat de Agerpres.

Potrivit lui, social-democraţii optează pentru o colaborare cu PP-DD pentru că acest partid s-a declarat 'împotriva regimului Băsescu'.

VEZI ȘI: Scenariu șoc lansat de Dragnea: Băsescu, premierul lui Iohannis

"În al doilea rând încercăm să vedem dacă putem avea o colaborare parlamentară, pornind de la ideea că alianţei pro-Băsescu PDL-PNL noi îi opunem o alianţă anti-Băsescu, PP-DD declarându-se public împotriva regimului Băsescu şi împotriva oricărui partid care îl susţine pe Traian Băsescu", a mai declarat Liviu Dragnea.

Viceprim-miniştrii Liviu Dragnea şi Gabriel Oprea au participat duminică la sediul Prefecturii Teleorman din Alexandria la ceremonia de instalare în funcţie a subprefectului Alexandru Răzvan Ceciu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel