Ce va lucra în SUA familia Drăgotescu. Când se mută definitiv în State
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
corina_dragotescu
corina_dragotescu

Corina Drăgotescu a confirmat pentru DeCe News că nu își schimbă decizia de a se muta în SUA și a obține cetățenie americană, chiar dacă a impresionat-o numărul mare de mesaje primite de la telespectatorii ce regretă plecarea ei din presă. Drăgotescu a anunțat, joi seara, că a câștigat la Loteria Vizelor și va emigra în Statele Unite. Corina Drăgotescu are o soră stabilită în America, iar fata ei învață la o universitate americană.

”Pentru moment, voi fi corespondenta România TV în SUA,” ne-a declarat Drăgotescu. ”Probabil, în viitor o să-mi deschid o afacere, nu pot spune de aici, până nu văd care e piața. Pot face orice, de la jurnalism la transporturi”. Corina Drăgotescu a recunoscut că nu poate lucra în presa americană și nici nu se pune problema.

Soțul ei a găsit însă o ofertă de serviciu în domeniul IT. ”Va face ce face și în România”, ne-a declarat Drăgotescu. ”Nu plec nicăieri în acest moment. Săptămâna viitoare mă duc să iau green card-ul, care îmi dă drept de lucru, mă întorc, vând ce mai am prin țară...probabil că mutarea în SUA s-ar putea petrece în anul viitor. Cetățenia aș putea s-o primesc peste 5 ani, cu examen. Oricum, planul e să lucrez încă 10 ani, ca să contribui suficient la un fond de pensii privat. Există și pensia de la stat, după 10 ani, dar e foarte mică”.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel