Ce truc a folosit Cristian Gog pentru a sta trei ore în sicriul de gheaţă
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
cristian-gog1
cristian-gog1

Cristian Gog, câştigătorul de la Românii au Talent, a uimit din nou pe toată lumea cu ultimul truc: a stat trei ore într-un sicriu de gheaţă. Profesorul Dobrovicescu, specialist în termodinamică, a explicat pentru DeCe News care a fost trucul folosit de mentalist. Folia protectoare în care Gog a fost învelit i-a menţinut acestuia temperatura corpului în limite normale. La nivelul gheţii se păstrează o temperatură de zero grade, însă corpul lui Gog era supraîncălzit şi a reuşit să creeze un echilibru între cele două câmpuri energetice.

Profesorul Dobrovicescu a explicat că în momentul în care corpul este într-un astfel de mediu caută să se autoregleze.  Folia protectoare a fost cea care i-a favorizat lui Gog obţinerea unui echilibru. Cristian Gog a trebuit să se energizeze foarte puternic înaintea acestui număr pentru a avea o temperatură a corpului crescută faţă valorile normale.

Prin învelişul protector care l-a avut, s-a format aşa numitul efect de iglu. Folia protectoare a oprit căldura corpului să se degaje şi astfel s-a creeat un factor de echilibru. Gog a produs la rândul său energie din interior. "Este ca şi cum ai avea nişte emoţii foarte puternice. Când ai emoţii produci energie, iar apoi te simţi extenuat. La fel a făcut şi el doar că şi-a provocat singur surplusul de energie", a explicat profesorul Dobrovicescu.

Trucul folosit de Gog este extrem de riscant. Este nevoie de mult antrenament pentru a ajunge să creezi starea de echilibru şi să îţi stăpâneşti emoţiile.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel