Ce trebuie să știi despre noul Ford Kuga
Data publicării:
Autor: Anca Murgoci
WhatsApp
Ford Kuga
Ford Kuga
Noul Ford Kuga Plug-In Hybrid (PHEV) poate fi considerat un SUV de familie care dispune de o baterie reîncărcabilă pe care o poți conecta acasă și pe care o poți utiliza pentru a conduce cu energie electrică pentru călătorii scurte, de până la 56 de kilometri, cu emisii zero.

Este, probabil, unul dintre cele mai bune SUV-uri hibride pe care pasionații de autovehicule și de tehnologie le pot conduce și, asemenea multor alte mașini din categoria PHEV, este atractivă pentru cumpărătorii care doresc să obțină o rată de impozitare foarte scăzută.

Iată câteva lucruri de ansamblu pe care trebuie să le cunoști despre noul Ford Kuga Plug-In Hybrid.

Gamă largă de specificatii

Noul Ford Kuga este special gândit pentru cumpărătorii din ziua de astăzi, oferindu-i fiecărui posibilitatea de a alege modele și opțiuni de personalizare potrivite pentru fiecare stil.

Astfel, noul Ford Kuga poate fi achiziționat sub emblema mai multor modele de mașini hibrid și plug-in hibrid:

Titanium și Titanium X. Aceste versiuni de echipare, oferă pasionaților de autovehicule niveluri superioare de sofisticare și confort, de la materiale de înaltă calitate la tehnologii suplimentare;ST-Line și ST-Line X. Pentru cei care își doresc o variantă sport a noului Ford Kuga, versiunile ST-Line și ST-Line X sunt alegerea ideală deoarece acestea integrează caracteristici deosebit de sportive pe care orice cumpărător nu poate decât să le aprecieze și să se bucure la maxim de funcționalitatea lor.Vignale. Pentru cumpărătorii și șoferii care apreciază rafinamentul și luxul, versiunea Vignale a noului Ford Kuga vine cu caracteristici unice de design și piele moale la atingere de origine exclusivă.

Modele sunt disponibile atât ca hibrid, cât și ca hibrid plug-in, fiecare având caracteristici de reducere a emisiilor de CO2, dar și avantajul de a crește cifrele privind economia de combustibil în acest proces. Modelele de hibrid plug-in sunt deosebit de atrăgătoare datorită sistemului lor de propulsie super-eficient, prin care sunt capabile să călătorească până la 56 de kilometri numai pe electricitate.

O mulțime de tehnologii diferite

Cel mai recent Kuga de la Ford este probabil cel mai avansat autovehicul din categoria sa, având incorporate o gamă largă de tehnologii care-l face cât mai de ultimă oră posibil. Aceste tehnologii îți permit să navighezi prin traficul îngreunat al orașelor mari, dar și să rămâi întotdeauna conectat și în controlul propriei tale mașini.

Pentru conducerea fără efort în orașele sau zonele aglomerate, poți folosi următoarele funcții:

Pilot automat adaptiv cu funcția Stop & Go pentru menținerea unei distanțe confortabile și sigure față de vehiculul din fața ta. De asemenea, această funcție poate opri complet vehiculul și apoi să îl repornească, atunci când traficul o permite;

Asistență pre-coliziune pentru monitorizarea apropierii de alte vehicule, bicicliști și pietoni și avertizarea unei posibile coliziuni;Asistență evazivă a direcției pentru detectarea mișcărilor de evitare, ajutând șoferii să ocolească un obstacol apărut în cale;Sistem Activ pentru Centrare pe Bandă cu Asistență Unghi Mort pentru identificarea unui vehicul aflat într-un unghi mort;Alerta de Trafic Pietonal cu Sistem Activ de Frânare face parte din Sistemul de Asistență pentru Unghi Mort și te asistă atunci când mergi cu spatele și ai vizibilitate redusă.

Pentru a rămâne întotdeauna în controlul mașinii tale și conectat cu aceasta, ai la dispoziție următoarele funcții tehnologice: Ford Sync 4, Fordpass Connect și Aplicația FordPass.

Cel mai spațios SUV de la Ford

SUV-urile s-au dovedit de-a lungul timpului ca fiind o alegere deosebit de populară în rândul familiilor, interioarele lor mai mari oferind mai mult spațiu decât alte autovehicule. Iar dacă spațiul este un criteriu important pentru alegerea viitoarei tale mașini, cel mai avantajos model oferit din gama SUV-urilor este chiar noul Ford Kuga.

Noul Ford Kuga oferă o mulțime de spațiu pentru cei care își doresc un vehicul practic, dar bine dimensionat. Cu un portbagaj mare care oferă un spațiu de până la 526 de litri, cu funcția de glisare a scaunelor pentru a face spațiu suplimentar pentru pasageri, Kuga poate fi mașina de familie ideală.

Ford a avut întodeauna un talent destul de remarcabil în conceperea unor autovehicule fantastice pentru condus și chiar și atunci când ne mutăm în categoria de SUV-uri, acest lucru nu se schimbă deloc.

De fapt, noul Ford Kuga este una dintre cele mai bune mașini din categoria sa pe care un șofer le poate conduce, cu un nivel de agilitate și receptivitate pe care nu-l vei găsi adesea la SUV-urile de familie de acest tip.


Descoperă acum noul Ford Kuga!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel