Ce spune despre tine felul în care ții telefonul
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Liana Ganea
WhatsApp
Foto: Freepik
Foto: Freepik
Spune-mi cum ţii telefonul ca să-ţi spun cine eşti!

Studiile au dezvăluit că felul în care ne comportăm atunci când utilizăm lucrurile de zi cu zi spune multe despre personalitatea noastră. Acest lucru este valabil și în cazul telefonului, scrie Times.

Dacă ții telefonul într-o singură mână și folosești degetul mare pentru scroll, arăți că ești o persoană încrezătoare și că îți place să evoluezi rapid în viață. Nu îți este frică de provocări și nu te sfiești de munca grea. De asemenea, ești destul de optimist, ceea ce te ajută să treci peste unele situații foarte dificile.

Dacă ţii telefonul cu ambele mâini și folosești pentru scroll degetul mare, ar putea însemna că ești o persoană atentă căreia îi place să cunoască toate riscurile înainte de a lua orice decizie majoră. Ești înțelept, gânditor și, de asemenea, empatic. Când vine vorba de viața ta amoroasă, s-ar putea să ai unele probleme atunci când încerci să preiei prea mult controlul.

Îți place să ții telefonul cu ambele mâini și folosești degetele mari de la ambele mâini? Ești destul de energic și inteligent, de aceea îți place să te implici în conversații stimulatoare din punct de vedere intelectual. Cu toate acestea, ai și un anumit nivel de inocență atunci când vine vorba de a te ocupa de treburile lumești. Când vine vorba de viața amoroasă, visezi o dragoste nevinovată, ca un adolescent.

Dacă ții telefonul cu o mână și folosești arătătorul celeilalte mâini, ai o personalitate spontană și ești pasionat de activitățile aventuroase. Ai imaginație bogată și este posibil să urmezi o carieră într-un domeniu creativ. În ceea ce privește dragostea, crezi că de fapt lucrurile mici de zi cu zi sunt cele care fac o relație cea mai frumoasă.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel