România: - confirmate, - vindecate, - decese
Scrie-ne pe WhatsApp
sau sună-ne 0772.264.642 (L - V, 09:00 - 18:00)
DCNewsTV.ro -  Live  |  Video  |  Înregistrări
Conținutul articolului îl regăsiți mai jos.
 Vezi si: Ultimele stiri
Autor: Giorgiana Croitoru | Publicat pe: 23 sep, 18:44
Ce-și dorește după alegeri. Iohannis a spus-o: "Sunt HOTĂRÂT! Mandat mai LUNG"
Foto: Agerpres
Președintele Klaus Iohannis a vorbit despre Guvernul pe care și-l dorește după alegeri și despre reforma în sistemul de Sănătate. 

"Sănătatea Publică nu este bună, avem prea mulți români bolnavi, avem prea mulți români care sunt bolnavi și nici nu știu, avem prea puține controale de rutină pentru a putea preveni anumite evoluții care periclitează viața oamenilor. Toate aceste lucruri trebuie schimbate și ele nu se schimbă de azi pe mâine, ci în ani și ani de reformă a sistemului.

De aceea, îmi doresc după alegeri un Guvern responsabil, solid, care vine cu o politică de îmbunătățire a întregului sistem de sănătate, lucru care se poate începe cu succes într-un mandat de patru ani. Mai bine, ar fi un mandat mai lung și o continuitate în reformarea sistemului de sănătate dacă vrem vreodată să ajungem la nivelul la care s-a ajuns în partea mai vestică a Uniunii Europene. Este o temă extrem de sensibilă, extrem, extrem de importantă și sunt foarte hotărât să-i acord toată atenția", a declarat Klaus Iohannis. 

Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
DCNewsTV.ro - Ultimele materiale video
Crossuri parteneri
DCBusiness.ro
DCBusiness.ro
DCMedical.ro
DCMedical.ro
StiriDiaspora.ro
StiriDiaspora.ro
DefenseRomania.ro
DefenseRomania.ro
Spectacola.ro
Spectacola.ro