Ce se poartă toamna. Alin Gălățescu, noi tendințe: Poate e o surpriză / video
Data publicării:
Autor: Valentina Miu
WhatsApp
Sursă foto: Pexels
Sursă foto: Pexels
Celebrul stilist Alin Gălățescu a fost invitat la MI-Th Influencer, emisiune moderată Mirela Vescan, unde a explicat care sunt tendințele toamnei în modă.

Celebrul stilist Alin Gălățescu a explicat care sunt cele mai noi tendințe în modă pentru sezonul rece.

„Este o toamnă în parametri. Negrul devine omniprezent. Regulile toamnei sunt regulamentar introduse în fashion. Culorile toamnei sunt griurile colorate, în principiu, la care adăugăm burgundy, muștar, albul, care poate este o surpriză, pentru că iarna este în prim plan această non-culoare și, de asemenea, off-white. Au ieșit din zona de wedding și au intrat în zona de casual. E o nouă senzualitate. Totodată, continuă șlițurile până sus, fustele foarte scurte, fustele extrem de lungi”, a explicat celebrul stilist Alin Gălățescu în cadrul emisiunii MI-Th Influencer.

„Prin februarie vorbeam de întoarcerea siluetei Y și T, cu umeri, sacouri și texturi prețioase”, a spus Mirela Vescan.

„Oversize-urile îți dau o alură de forță. E o obsesie care continuă de vreo două sau trei sezoane”

„Umerii aceștia nu sunt umerii mari din zona renascentistă, deci nu sunt cei umflați, sunt cei drepți din anii '80, ceea ce mie îmi place. Asta le dă femeilor o forță, mai ales că e dificil pentru siluetele cu umeri mici, ca să ai o o alură grafică, pentru că e vorba de proporție. Și atunci, în momentul în care tu ai un X natural, e bine. În momentul în care moda te ajută și introduce un X sau un Y, automat șansele ca tu să te calibrezi sunt mult mai mari, indiferent de corp.

Oversize-urile, adică modul în care umărul coboară la paltoane, sacouri și așa mai departe, îți dau o alură de forță. E o obsesie care continuă de vreo două sau trei sezoane, ca și șlițurile sau fustele scurte”, a declarat Alin Gălățescu în cadrul emisiunii MI-Th Influencer.

Tricotajele, la modă sezonul acesta

„De asemenea, tricotajele sunt în prim-plan, au evoluat foarte mult. Mașinile de tricotat au evoluat fabulos. Sunt niște game năucitoare, aproape de inteligența artificială și, surprinzător, unele dintre accente sunt făcute cu niște mașini vechi de peste 50 de ani”, a mai precizat celebrul stilist Alin Gălățescu în cadrul emisiunii MI-Th Influencer.

Vezi emisiunea integrală în materialul video de mai jos:

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel