Ce se poartă în această vară. Kinga Varga: Dantelă, plasă şi culori puternice. Toată ţinuta în aceeaşi cromatică, exact ca Regina, s-o vezi în mulţime!
Data publicării:
Autor: Liana Ganea
WhatsApp
Foto: Freepik
Foto: Freepik
Roz, bej, cappuccino şi foarte multă transparenţă - sunt doar câteva din tendinţele în modă din acest an, potrivit designerului Kinga Varga.

Intrăm în curând în sezonul estival. Femeile sunt cele mai preocupate de ce ar fi cel mai potrivit de purtat în această vară, de la culori până la texturi şi croială. Specialista în design vestimentar Kinga Varga a vorbit în cadrul emisiunii Mi-Th influencer despre tendinţele din acest an în materie de modă.

"Toată lumea aşteaptă vara, am înflorit cu toţii! Începe un sezon plin de culoare. O să vedem cam toate culorile puternice în acest sezon, de la roşul acela violaceu spre magenta până la portocaliu, galben, dar culori intense. E un tribut adus Reginei! Vorbim de ţinute în aceeaşi cromatică. Exact cum era Regina, s-o vezi în mulţime, de la pantofi, parte de sus, parte de jos, întreg outfitul. Poate să varieze, într-adevăr, în nuanţe apropiate, poate nu neapărat în acelaşi ton, dar cu totul, să se vadă pată de culoare serioasă!

Până la urmă, din tendinţe fiecare îşi preia ceea ce i se potriveşte la ten. Înlocuim negrul cu albul pentru că vine sezonul de vară şi albul e noul "black." Să nu uităm de roz, de rozul în toate nuanţele. Şi bejul, crem, cappuccino nu lipsesc din nicio vară şi primăvară. 

Ca textură, vorbim de materiale lejere, fluide, cât mai vaporoase. Vorbim de foarte multă transparenţă anul acesta! De la tip plasă până la tul, mulate, dar să fie transparente, ceea ce va bucura privitorii din linia bărbătească.

Dantela este şi prezentă, tot în ediţie de mult sau foarte puţin. Fiecare îşi alege ce se potriveşte siluetei, în primul rând" a explicat creatoarea de modă.

După premii şi distincţii obţinute ca tânără designer, Kinga Varga deschide în 2006, alături de Rifil, primul atelier din România specializat în creaţii din tricotaj. Au urmat colaborări de succes cu fabrici de haine din România şi contracte în afară şi astfel povestea începută într-un sat din Ardeal ajunge până în Franţa, Italia şi Qatar.

Emisiunea completă aici:

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel