Ce se întâmplă în organismul tău dacă mănânci ciocolată neagră
Data publicării:
Autor: Rodica Mitu
WhatsApp
Foto Pexels
Foto Pexels
Află de la medicul Vasi Rădulescu cât de sănătoasă este ciocolata neagră.

Ciocolata neagră

„Ciocolata neagră are un conținut mai mare de cacao decât ciocolata obișnuită sau cea cu lapte. S-a demonstrat că antioxidanții din cacao au multe beneficii pentru sănătate, cum ar fi creșterea fluxului sanguin în tot corpul. Acest efect ajută la livrarea de oxigen către creier și mușchi, ceea ce îmbunătățește funcționarea acestora. Acest lucru poate fi deosebit de util în timpul exercițiilor fizice. În plus, creșterea fluxului sanguin produsă de antioxidanții din cacao ar putea ajuta la reducerea oboselii mentale și la îmbunătățirea stării de spirit”, a precizat Vasi Rădulescu.

Fructe Goji


„Boabele de Goji sunt folosite în medicina chineză de secole, datorită multiplelor lor beneficii.

Pe lângă faptul că sunt pline de antioxidanți, vitamine și minerale, acest fruct este cunoscut ca fiind o sursă bună de fibre.

Cercetările au sugerat că sucul de fructe de goji ar putea oferi protecție antioxidantă. În plus, fructele de goji sunt bogate în fibre. (...) Fructele de goji sunt ușor de savurat amestecate în iaurt, smoothie-uri, produse de patiserie și sosuri. Sau le puteți mânca pur și simplu crude”, a mai precizat medicul.

Quinoa


„Quinoa este o sămânță populară pentru conținutul său ridicat de proteine, carbohidrați și fibre alimentare, precum și pentru numeroasele sale vitamine și minerale.

Chiar dacă acest superaliment este bogat în carbohidrați, are un indice glicemic scăzut, ceea ce indică faptul că carbohidrații săi sunt absorbiți lent și pot oferi o eliberare susținută de energie.

În plus, quinoa este bogată în mangan, magneziu și acid folic”, a scris medicul Vasi Rădulescu pe drvasiradulescu.ro.

Medicul Vasi Rădulescu: Cioloș, poziție un pic ciudată cu vaccinarea. Aceeași chestie și la Nicușor Dan

Amintim că Vasi Rădulescu a transmis un mesaj vineri seară, după ce Dacian Cioloș a devenit noul președinte al USR PLUS.

„N-am nicio treabă cu politica, dar zău că mă bucur că Cioloș a câștigat și Barna, un personaj insipid care mie nu mi-a transmis nimic niciodată, coboară o treaptă, mai spre umbră. Nu mă bucur însă deloc de faptul că Dacian Cioloș are o poziție un pic ciudată cu vaccinarea, cu niște ezitări evidente în comunicare. Mai-mai că dădea de înțeles că se poate baza doar pe mindfulness. Aceeași chestie cu vaccinarea e și la Nicușor Dan, care probabil și-a făcut niște calcule și tot fentează vaccinul”, a scris, vineri seară, medicul Vasi Rădulescu pe contul de Facebook.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel