Ce se întâmplă dacă pui un pahar cu apă sub pat, în fiecare noapte. La ce să fii atent dimineața
Autor: Ema Apostu | Publicat pe: 25 iul, 19:32
WhatsApp
Imagine cu rol ilustrativ / Sursa foto colaj: Pixabay și Pexels
Tu știi de ce ar trebui să pui un pahar cu apă sub pat, în fiecare noapte. Iată ce se întâmplă. 

Tot ce trebuie să faci este ca seara, înainte de culcare, să pui un pahar plin cu apă sub pat şi să-l laşi acolo peste noapte. A doua zi dimineaţă, verifică dacă apa este neclară sau dacă are bule în ea, scrie kanald.ro.

Se spune că, în cazul în care prezintă aceste particularităţi, energiile negative din camera în care dormi sunt absorbite. Pentru efecte cât mai bune, poţi repeta procesul în fiecare noapte, având grijă ca mereu apa care este în pahar să fie proaspătă. Nu există, totuși, dovezi clare în acest sens. 

Vezi și: De ce să-ți pui bicarbonat de sodiu în șosete. Rezultate excelente

Ce se întâmplă dacă pui un pliculeț de ceai în frigider. Te ajută mai mult decât ai fi crezut

G Ad:

De ce nu e bine să bei apa rămasă în pahar peste noapte

"Majoritatea avem obiceiul să punem pe noptieră câte un pahar cu apă în cazul în care peste noapte organismul simte nevoia de a consuma acest lichid. Trebuie să ştim că apa din pahar poate să sufere anumite modificări nefiind protejată de o farfuriuţă pe care ar fi bine să o punem deasupra. Schimbările sunt datorate de particulele care se pot pune pe suprafaţa apei, astfel contaminând-o cu praf sau cu încărcătura microbiană care poate să existe uneori în încăperea în care dormim", a declarat doctorul Valentin Boldea, D.S.P. Galaţi, potrivit adevarul.ro.

"În momentul în care apa intră în contact cu aerul poate suferi şi modificări de oxidare, acea numită apă stătută care îşi schimbă proprietăţile fizico-chimice, dar şi încărcătura microbiană. Chiar dacă noi punem în pahar apă dintr-un bidon sau sticlă îmbuteliată, lăsată descoperită suferă modificări de a se contamina cu microorganisme prin fenomenele descrise anterior. Dacă avem posibilitatea, e bine să ţinem apa într-un bidonaş pe noptieră sau să existe căniţe cu sistem de închidere, astfel încât apa să intre cât mai puţin în contact cu aerul", a mai spus medicul.

Vezi și: Nu arunca apa în care ai fiert cartofii! Ce poți face cu ea. Te ajută mult

De ce să ții mereu un burete în frigider. Te ajută foarte mult!

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
Crossuri parteneri
DCBusiness.ro
DCBusiness.ro
DCMedical.ro
DCMedical.ro
StiriDiaspora.ro
StiriDiaspora.ro
DefenseRomania.ro
DefenseRomania.ro
Spectacola.ro
Spectacola.ro