Ce a învățat Cătălin Predoiu pe terenul de sport: "E cel mai important rol al unui ministru"
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Doinița Manic
WhatsApp
Cătălin Predoiu Foto: Crișan Andreescu
Cătălin Predoiu Foto: Crișan Andreescu
Cătălin Predoiu a mărturisit ce a învățat pe terenul de sport. 

Cătălin Predoiu, ministrul Afacerilor Interne, a mărturisit că a învățat pe terenul de sport cât de important este să știi să fii lider, dar și cum să muncești în echipă.

"Poate că acesta este cel mai important rol al unui ministru, să convingă oamenii începând de la ușa ta până la cel mai îndepărtat colț al ministerului să lucreze într-o viziune, pentru un scop, să lase deoparte necazurile, greutățile", a spus Cătălin Predoiu într-un interviu acordat DC NEWS.

"Acesta este cel mai important rol și a unui președinte, și a unui prim-ministru, a oricărui lider", a intervenit analistul politic Bogdan Chirieac.

Cătălin Predoiu: Am învățat pe terenul de sport ce important este un lider

"E ca în sport. Eu am învățat asta în sport. Am făcut sport de mic. Părinții m-au dat la sport, pe lângă școală m-au dat și la sport. Au avut grijă să fac sport și am învățat pe terenul de sport ce important este un lider", a spus Cătălin Predoiu.

"Poate înțelegem de ce universitățile britanice au foarte mult sport în curiculă", a punctat Bogdan Chirieac.

"Da, exact. Sigur, nu e vorba doar despre sănătatea fizică și mentală, ci e vorba și despre o sănătate morală, care acolo se clădește. După părerea mea sportul este o viață concentrată. Nu există nimic în viață să nu fi întâlnit eu în sport în copilăria și adolescența mea, nu e nimic care să nu fi întâlnit acolo, să nu fi învățat acolo: muncă, sacrificiu, dezamăgiri, succese, echipă, ajutor, arbitru nedrept câteodată, nedreptăți. Toate le vezi în sport. Și aprecierea publicului sau critica lui", a declarat Cătălin Predoiu.

"Și presa de înaltă performanță cum suntem noi, tot așa, suntem o muncă de echipă", a spus Bogdan Chirieac.

"Echipă, totul e o echipă și astea le vezi de mic în sport. (...) Noi suntem aici, dar sunt atâția oameni care muncesc acolo ca noi să putem fi aici", a spus ministrul Afacerilor Interne.

Bogdan Chirieac: Deci nu a vrut să ne jignească domnul Iohannis să ne facă șerpași?

"Deci nu a vrut să ne jignească domnul Iohannis să ne facă șerpași? Că am zis că termenul va face carieră cum au făcut golanii domnului Ion Iliescu", a întrebat Bogdan Chirieac.

"Nu, nu, e un termen care se folsește. Unii spun șerp, alții spun șerpași . Șerpa e termenul în engleză și șerpași e termenul adaptat limbajului nostru", a spus Cătălin Predoiu, ministru de Interene.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel