Ce îi sugerează Zgonea lui Trășculescu
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
valeriu_zgonea
valeriu_zgonea

Preşedintele Camerei Deputaţilor, Valeriu Zgonea, a declarat, miercuri, că, dacă ar fi în locul deputatului Alin Trăşculescu, şi-ar da demisia din Parlament, pentru a se pune la dispoziţia organelor Justiţiei şi pentru a ajuta Legislativul să devină mai respectat.

"Dacă aş fi în locul domniei sale şi pentru a arăta că sunt nevinovat - pentru că plecăm de la prezumţia de nevinovăţie - aş folosi cea mai simplă metodă pe care o am în acest momemt, aceea de a-mi depune demisia din funcţia de deputat şi a mă pune la dispozţia organelor Justiţiei din România. Este o chestiune foarte simplă şi care ne-ar ajuta şi pe noi şi ar ajuta această instituţie - Parlamentul României - să devină mai respectată şi mai apreciată în rândul cetăţenilor. Este punctul meu de vedere", a spus Zgonea, citat de Mediafax.

Camera Deputaţilor se va reuni în 20 noiembrie, la ora 12.00, pentru a decide asupra solicitării de încuviinţare a arestării preventive a deputatului Alin Trăşculescu, a anunţat, miercuri, preşedintele Camerei, Valeriu Zgonea.

Zgonea a precizat, după şedinţa Biroului Permanent al Camerei, că s-a decis ca până sâmbătă la prânz Comisia juridică să îşi exprime punctul de vedere în legătură cu acest caz.

El a anunţat, de asemenea, că marţi, 20 noiembrie, la ora 12.00, va avea loc votul în plen.

Şeful Direcţiei Naţionale Anticorupţie (DNA) a cerut, marţi, Ministerului Justiţiei să solicite Parlamentului arestarea deputatului Alin Trăşculescu, sub acuzaţiile de trafic de influenţă şi fals.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel