Ce diferență de vârstă e între Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru. Cei doi îndrăgostiți, discreți cu relația lor
Data publicării:
Autor: Rodica Mitu
WhatsApp
Cătălin Scărlătescu / Foto Instagram
Cătălin Scărlătescu / Foto Instagram
Întotdeauna a fost un mister în ceea ce privește viața amoroasă a lui Cătălin Scărlătescu. Recent, s-a aflat că juratul de la „Chefi la cuțite” ar avea o relație cu Doina Teodoru, câștigătoarea „iUmor” din 2017.

„Este o relație foarte specială și frumoasă… Și așa vreau să rămână”, a declarat Cătălin Scărlătescu. Cei doi au plecat într-o vacanță, în Thailanda, unde au profitat din plin de fiecare moment petrecut împreună.

Între Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru este o diferență de vârstă de 17 ani, potrivit a1.ro.

Doina Teodoru s-a remarcat în lumea divertismentului și a mediului online datorită interpretărilor sale de excepție. Doina Teodoru este câștigătoarea sezonului trei „iUmor” de la Antena 1. A reuşit să cucerească publicul cu o serie de glume acide la adresa juriului şi a altor vedete de televiziune. Întrebată cum i s-a schimbat viața după ce a câștigat sezonul, a răspuns astfel: „S-a schimbat destul de mult. Am intrat în echipa lui Mihai pentru „Băieți de oraș”. A fost o experiență extraordinară, m-am distrat teribil și am început să fac niște turnee de stand-up. Eu nu m-aș fi așteptat. Eu nu sunt comediant.”

Talentul ei senzațional a ajutat-o să se remarce și când a venit la iUmor în 2020, imitând-o pe Dana Budeanu, în sezonul 8.

În a treia ediție de „Râzi cu ROaST”, pe 1 decembrie, de Ziua României, actrița Doina Teodoru, în rolul Reginei Maria, i-a luat la roast pe jurații iUmor și nu numai: „Exista un protocol. Regele, când ieșea în public, era impecabil. Trebuia să arăți ca o statuie. Cei de astăzi arată ca un tufiș. E și vorba aia românească: haina face pe om. Te uiți la primarul Bucureștiului și zici că toate hainele au făcut pe el. Dar fii bărbat adevărat, îmbracă-te ca un domn, tunde părul militărește și spune-le oamenilor adevărul: da, anul acesta, o să stați în frig, dar vă garantez că, în patru ani, o să aveți alt primar!”

„A dispărut mândria de a fi român”, a continuat Doina Teodoru. „Nu o mai simțiți. A cui este vina? A voastră, bineînțeles, v-ați complăcut în starea aceasta. Oricum, murim, oricum, nu are niciun rost, dar găsiți rostul! Trebuie să fie printre voi și oameni care sunt în stare să ridice țara asta dintre gunoaie, la figurat bineînțeles, pentru că la Sectorul 1 primarul a încercat ceva... Nu a mai ridicat gunoiul o vreme, pentru că încerca să salveze o specie pe cale de disparație: șobolanii”, a spus Doina Teodoru, stârnind hohote de râs.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel