Ce bine-mi pare că ai luat țeapă! PDL lasă UNPR în voia sorții
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
Videanu
Videanu

Prim-vicepreşedintele democrat-liberal Adriean Videanu a estimat că PDL va candida singur la alegerile locale şi parlamentare.

"După eşecul alianţei cu PNL, există o cutumă în PDL, aceea de a face alianţe postelectorale. Învăţând din această experienţă, credem că alianţele preelectorale nu sunt benefice", a spus Videanu, ciatat de Agerpres, după şedinţa conducerii centrale a PDL.  Întrebat dacă exclude din start o alianţă cu UNPR sau UDMR până la viitoarele alegeri, Videanu a răspuns: "Acest lucru se poate analiza în structurile partidului".

Dar cred că, dat fiind cutuma instituită, PDL va candida singur la viitoarele alegeri locale şi parlamentare", a adăugat Videanu. Potrivit sondajelor, UNPR nu trece de 1 la sută în preferințele electoratului și nu sunt motive pentru care pragul electoral să fie depășit de partidul condus de ministrul Gabriel Oprea. UNPR a fost constituit în jurul parlamentarilor care au ”trădat” PSD și PNL, susținând-ul pe Emil Boc, după ce au câștigat în alegeri sub sigla Opoziției.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel