Ce ar urma să ne aștepte anul acesta. Carmen Harra, previziuni: Încercați să nu țineți banii în bancă
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Ema Apostu
WhatsApp
Sursa foto: Facebook Carmen Harra
Sursa foto: Facebook Carmen Harra
Carmen Harra a vorbit despre criza pornită de războiul din Ucraina și ce ar urma să se întâmple anul acesta, la ce să ne așteptăm.

“Legat de criza economică, devine foarte evidentă! Inflația ia proporții uriașe, prețurile se ridică de la o zi la alta. Eu vorbesc de câțiva ani  și le spun oamenilor: “Luați-vă, dacă puteți, o proprietate, un teren, chiar și o mașină. Pentru că prețurile devin inaccesibile și cresc la produsele de orice natură. Nu mai vorbim de case care. Cum spunea și Forbes Magazine, prețurile vor crește în următoarele două luni, cu 22%. Așa că încercați, dacă puteți, să nu țineți banii în bancă, își pierd complet valoarea. Încercați să investiți în proprietăți, pentru că abia acolo banii cresc în valoare. 

"O criză similară cu cea din 1929"

De fapt, ne așteptăm la o criză similară cu cea din 1929!  În următorii 2-3 ani, se înlocuiesc monedele, vom avea o monedă electronică până în 2025-2029. Trebuie să ne pregătim pentru această criză economică, care este de proporție uriașă. Și să ne pregătim de această inflație, care este poate dincolo de imaginația noastră la ora actuală. Creșterea prețurilor este cumplită. Este un an foarte dur, pentru că sunt multe probleme politice în anul ăsta. Eu l-am numit anul conflictelor politice. Anul în care vom vedea revolte fără precedent din cauza inflației, al crizei politice în toată lumea, tulburări politice în diferite părți ale lumii.

"Trecem prin niște ani fatidici până în 2033"

Aș vrea să fim uniți, puternici, noi, românii. Suntem un popor unit, credincios. Să ne adunăm forțele, să ne rugăm împreună spre a ieși din această situație atât de conflictuală. Vă spun de multă vreme, trecem prin niște ani fatidici până în 2033! Vremurile sunt dure pentru noi, dar cu credință, iubire, acceptare și cu iertare, putem să trecem peste această perioadă. O perioadă care ne poate ajuta să ne interiorizăm, să ne găsim pe noi, să devenim mai buni și, în special, mai uniți”, a spus Carmen Harra pentru ciao.ro.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel