Data actualizării:
Data publicării:

Ce a pățit Rafila după ce s-a aflat că s-a înscris în PSD: M-au sfătuit să renunț!

Autor: Andrada Oana | Categorie: Politica
WhatsApp
Alexandru Rafila, reprezentantul României la OMS, a mărturisit, în cadrul unei conferințe de presă, ce a pățit după ce s-a aflat că s-a înscris în PSD. 

Întrebat dacă după apariția în spațiul public a informației că va candida din partea PSD a primit mesaje de la prieteni sau cunoștințe care îi reproșau acest gest, Alexandru Rafila a răspuns pozitiv. 

„Da, am primit. Au fost mai multe feluri de mesaje. Unele au fost injurioase și erau într-un registru pe are încercăm să-l schimbăm. Al intoleranței, al urii, mi se pare nepotrivit dacă noi suntem o țară care aparține de UE și împărtășește valori democratice.

Sunt oameni care probabil că au fost deranjați, dar au fost mai reținuți. Au fost și multe persoane care m-au sfătuit să renunț. Am primit inclusiv mail-uri. Azi dimineață am răspuns la un mail al unei doamne care mă sfătuia să nu accesez o carieră politică și să continui activitatea care a dat încredere multor oameni”, a declarat Rafila, la conferința de presă. 

„Eu vreau să-i promit și acelei doamne și celor care au fost injurioși sau mai puțin injurioși ceea ce v-am spus puțin mai devreme: Eu o să-mi păstrez crezul în ceea ce privește profesiunea mea, nu va fi politica înaintea acestui crez. Pozițiile mele publice legate de zona profesională, dacă vor mai fi, vor fi neutre și vor fi corecte. Oamenii pot să aibă încredere în ceea ce voi spune eu pentru că niciodată nu voi utiliza ceea ce știu în manipulare și minciună”, a mai spus profesorul Alexandru Rafila. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel