Cazul Cleo Smith. O fetiță de patru ani, dispărută dintr-un camping, a fost găsită după 18 zile
Data publicării:
Autor: Andrada Oana
WhatsApp
Imagine de Jill Wellington de la Pixabay
Imagine de Jill Wellington de la Pixabay
Cleo Smith, o fetiță de patru ani, a fost găsită la 18 zile după ce a dispărut dintr-un camping unde era cu familia. 

O fetiță de patru ani din Australia, dată dispărută, a fost găsită în viață, într-o stare bună, închisă într-o casă la aproximativ șase minute de mers cu mașina de locuința familiei ei din Carnarvon. 

Cleo Smith a dispărut pe 16 octombrie dintr-un cort. Ea se afla cu familia într-un camping din apropierea localității Carnarvon. Autoritățile oferiseră o recompensă de un milion de dolari australieni celui care oferea informații despre locul în care era micuța. 

Unul dintre ofițerii care au găsit-o pe Cleo într-una dintre camerele casei a luat-o în brațe și a întrebat-o „Cum te cheamă?” Ea a spus „Numele meu este Cleo”, a declarat comisarul de poliție Col Blanch, potrivit BBC.

Cleo a ajuns din nou apoi în sânul familiei sale. „Familia noastră este din nou întreagă”, a scris mama ei, Ellie Smith, pe Instagram.

Un bărbat de 36 de ani este audiat în acest caz. El nu are nicio legătură cu familia lui Cleo Smith, au spus autoritățile.

VEZI ȘI: Rămășițele unei gravide și ale fiicei de doi ani, găsite la 23 de ani de la dispariție

Cleo dormea pe o saltea, lângă pătuțul surorii mai mici, înainte de dispariție 

 

Familia Smith se afla în vacanță, la campingul Quobba Blowholes. În prima noapte, pe 16 octombrie, Cleo, fetița de patru ani, a dispărut din cort. Ea dormea ​​pe o saltea, lângă pătuțul surorii ei mai mici. Când mama s-a trezit, a observat că ușa cortului era deschisă, iar Cleo dispăruse. 

Poliția s-a temut că este un caz de răpire. Au fost mobilizate numeroase echipaje de poliție și au fost trimise inclusiv avioane de recunoaștere.

Autoritățile au oferit o recompensă de 1 milion de dolari australieni pentru informații.

VEZI ȘI: Un criminal în serie a fost prins cu ajutorul rețelelor de socializare

Bărbatul care locuia în casa unde a fost găsită a fost văzut cumpărând scutece 

 

Potrivit ABC News, un bărbat care locuia în casa unde a fost găsită micuța a fost văzut recent de un vecin cumpărând scutece. „Nu m-am gândit pentru cine le cumpăra”, a spus vecinul.

VEZI ȘI: O româncă de 20 de ani din Italia, dată dispărută, a fost găsită moartă

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel