Cazul Alec Baldwin. Primele declarații ale asistentului de regie care i-a înmânat arma actorului
Data publicării:
Autor: Andrada Oana
WhatsApp
Imagine de Brett Hondow de la Pixabay
Imagine de Brett Hondow de la Pixabay
Asistentul de regie la filmul "Rust", cel care i-a înmânat lui Alec Baldwin arma încărcată cu muniție reală, a vorbit pentru prima dată public după ce actorul a împușcat-o mortal pe directoarea de imagine Halyna Hutchins. 

David Halls, asistentul de regie la filmul "Rust", i-a înmânat lui Alec Baldwin arma încărcată cu muniție reală, înainte ca acesta să o ucidă accidental pe directoarea de imagine Halyna Hutchins și să-l rănească pe regizorul Joe Souza. Halls a vorbit pentru prima dată după evenimentul tragic. 

Asistentul de regie i-a spus lui Baldwin că arma este „rece”, asigurându-l astfel că pistolul era gol, potrivit anchetatorilor. Arma era însă încărcată cu glonț real.

„Halyna Hutchins nu a fost doar unul dintre cei mai talentați oameni cu care am lucrat, ci și o prietenă. Sunt șocat și întristat de moartea ei. Sper că această tragedie determină industria să-și reevalueze valorile și practicile pentru a se asigura că nimeni nu va mai fi rănit vreodată în timpul filmărilor”, a declarat David Halls pentru New York Post„Gândurile mele se îndreaptă către toți cei care au cunoscut-o și au iubit-o pe Halyna”, a mai spus el.

Halls nu a comentat informațiile potrivit cărora el i-a înmânat arma încărcată lui Alec Baldwin. Anterior, Halls le-ar fi spus anchetatorilor că nu a verificat toate gloanțele din arma cu pricina. 

Și armuriera de pe platou, Hannah Gutierrez-Reed, în vârstă de 24 de ani, ar putea să răspundă. 

Ce declara Baldwin după incident 

Starul hollywoodian Alec Baldwin a declarat că are "inima frântă" în urma decesului directoarei de imagine, adăugând că ţine legătura cu soţul victimei şi cooperează în cadrul anchetei poliţiei pentru stabilirea împrejurărilor incidentului, relata Agerpres, citând Reuters.

"Nu există cuvinte prin care să-mi exprim şocul şi tristeţea cu privire la accidentul tragic în urma căreia a murit Halyna Hutchins, soţie, mamă şi colegă a noastră extrem de admirată", a scris atunci Baldwin într-un mesaj pe Twitter.

"Ţin legătura cu soţul ei, oferind sprijinul meu lui şi familiei lui. Inima mea este frântă pentru soţul ei, fiul lor şi toţi cei care au cunoscut-o şi au iubit-o pe Halyna", a adăugat actorul.

Ulterior, Alec Baldwin și-ar fi anunțat apropiații, că își "anulează alte proiecte" și că se retrage din viața publică, scria Yahoo Finance. O sursă citată de revista People a spus că actorul în vârstă de 63 de ani ar avea nevoie de timp "pentru el însuși, ca să-și revină". (Detalii, AICI.)

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel