Caz straniu: copil care nu mai are capacitatea de a simți foamea și setea
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
Landon, un tânăr american de 12 ani, suferă de un an de o boală pe care medicii nu au putut-o diagnostica. Și-a pierdut capacitatea de a simți foamea și setea, ceea ce i-a nedumerit pe specialiști, relatează marți cotidianului spaniol ABC.

Straniul caz a început la 14 octombrie 2013, zi în care tânărul și-a dat seama că senzațiile de foame și sete dispăruseră, potrivit USA Today. S-a simțit rău, fiind gata să leșine.

Părinții l-au dus imediat la spital, unde medicii au descoperit o infecție bacteriană la plămânul stâng. În principiu, specialiștii au considerat că, odată vindecat, îi va reveni pofta de a mânca și de a bea. După ce a depășit însă boala, Landon a continuat să nu simtă foamea și setea.

"Ceva s-a întâmplat în acea noapte. S-a trezit așa și încă nu și-a revenit", spune tatăl său, Michael.

De atunci, părinții lui Landon trebuie să îi amintească mereu să bea apă și să mănânce. Zecile de vizite la tot atâți specialiști de-a lungul și de-a latul țării nu au fost de folos.

Aflați în imposibilitatea de a pune un diagnostic în cazul acestui tânăr care a pierdut aproape 20 de kilograme, medicii au apreciat că ar putea fi vorba despre o boală extrem de rară și necunoscută.

La rândul său, Landon afirmă că se simte bine, deși, potrivit părinților săi, își petrece cea mai mare parte a zilei în pat, din cauza oboselii.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel