Caz șocant. Un anestezist ar fi abuzat o femeie însărcinată în timpul unei cezariene
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Doinița Manic
WhatsApp
Caz șocant. Un anestezist ar fi abuzat o femeie însărcinată în timpul unei cezariene / Foto: Pixabay, de Parentingupstream
Caz șocant. Un anestezist ar fi abuzat o femeie însărcinată în timpul unei cezariene / Foto: Pixabay, de Parentingupstream
Caz șocant într-un spital. Un anestezist ar fi abuzat o femeie însărcinată în timpul unei cezariene.

Un anestezist din Brazilia ar fi agresat sexual o femeie însărcinată în timp ce efectua o cezariană, după ce a sedat-o puternic pentru a efectua atacul, scrie The Sun. Giovanni Quintella Bezerra, în vârstă de 32 de ani, a fost arestat sub suspiciunea de viol după ce a fost surprins de camerele de filmat agresându-o pe femeie la Spitalul da Mulher din São João de Meriti, din Rio de Janeiro.

Cazul șocant a fost descoperit după ce colegii săi au devenit suspicioși cu privire la cantitățile de medicamente pe care acesta le distribuia pacienților, potrivit publicației de știri braziliane Globo. Se pare că Bezerra a efectuat alte două intervenții chirurgicale duminică, dar echipa sa medicală, îngrijorată, s-a chinuit să instaleze o cameră ascunsă pentru a afla ce face.

Echipa a reușit să schimbe sala de operație în ultimul moment pentru a treia operație a zilei și a instalat o cameră ascunsă. Imagini șocante l-au arătat pe anestezist punându-și organul sexual în gura femeii inconștiente. Femeia este văzută întinsă pe pat în timp ce echipa de chirurgie a spitalului începe operația de cezariană.

Anestezistul ar fi agresat-o pe femeie în timp ce chirurgii efectuau operația de cezariană



De cealaltă parte a foii chirurgicale, la mai puțin de un metru distanță de colegii săi, Bezerra a agresat-o pe pacientă timp de aproape 10 minute. Clovis Bersot Munhoz, președintele Cremerj, a descris îngrozitorul incident drept "absurd".

Fundația pentru sănătate a statului Rio de Janeiro și secretarul de stat pentru sănătate au declarat: "Vă informăm că va fi deschisă o anchetă internă pentru a lua măsuri administrative. Echipa Hospital da Mulher oferă sprijin deplin victimei și familiei ei. Acest comportament constituie infracțiune, care trebuie pedepsită în conformitate cu legislația în vigoare".

Polițiștii încearcă acum să găsească alte potențiale victime ale medicului anestezist. Barbara Lomb, de la secția locală de poliție, i-a lăudat pe eroicii colegi ai lui Bezerra pentru profesionalismul lor "exemplar". Se pare că Bezerra și-a finalizat specializarea medicală în anestezie în urmă cu două luni.

Femei care participau la o serbare a Partidului Social-Democrat german, victime ale "drogului violului". Era prezent și Olaf Scholz

Cel puţin nouă femei care participau la o serbare a Partidului Social-Democrat (SPD) german au fost drogate cu substanţe numite "drogul violului", a declarat sâmbătă o oficialitate a SPD pentru AFP, transmite Agerpres. La eveniment era prezent și cancelarul german Olaf Scholz.

"Emoţia este destul de mare", a afirmat un purtător de cuvânt al grupului parlamentar social-democrat, confirmând astfel informaţii apărute anterior în cotidianul berlinez Tagesspiegel.

"Îi sfătuiesc pe toţi cei care sunt afectaţi să depună plângere", a scris de asemenea pe Twitter o responsabilă a grupului parlamentar, Katja Mast.

Nouă victime au fost înregistrate până în prezent, dar purtătorul de cuvânt citat nu a exclus să mai existe şi altele. Într-un mesaj adresat participanţilor la această serbare de vară, care s-a desfăşurat miercuri seara în apropiere de sediul cancelariei, SPD a denunţat "un act monstruos care a fost semnalat imediat de noi înşine poliţiei Bundestagului". Vezi mai mult AICI.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel