Data actualizării:
Data publicării:

Caz șocant într-un bloc din București. O femeie a murit, după ce un bărbat a stropit-o cu benzină și i-a dat foc

Autor: Doinița Manic | Categorie: Stiri
WhatsApp
Caz șocant într-un bloc din București. O femeie a murit, după ce un bărbat a stropit-o cu benzină și i-a dat foc / Foto: Pixabay
Caz șocant într-un bloc din București. O femeie a murit, după ce un bărbat a stropit-o cu benzină și i-a dat foc / Foto: Pixabay
Un bărbat i-a dat foc unei femei, într-un bloc din București.

UPDATE 2:

Potrivit surselor Antena 3 CNN bărbatul care a incendiat-o pe femeie ar fi chiar nepotul ei. Individul a fost reținut de polițiști.

UPDATE 1:

Potrivit procurorului de caz, victima este o femeie în vârstă de 54 de ani. Cât despre atacator, anchetatorii au presupuneri cine ar putea fi, dar momentan bărbatul nu a fost prins. Incidentul ar fi fost surprins de camere de supraveghere montate în scara blocului respectiv.

Potrivit procurorului, imaginile video au arătat un conflict verbal, apoi fizic, înainte de incendiere. Femeia a fost bătută cu pumnii și cu picioarele, a spus el.

Știrea inițială:

O femeie din Capitală a murit, după ce un bărbat a stropit-o cu benzină și i-a dat foc. Tragedia s-a produs în scara unui bloc din Sectorul 6, anunţă Poliţia Capitalei. 

Potrivit sursei citate, în jurul orei 08Ș30, Direcţia Generală de Poliţie a Municipiului Bucureşti - Secţia 20 Poliţie a fost sesizată, prin apel 112, cu privire la faptul că în scara unui bloc din Sectorul 6, o femeie ar fi fost stropită cu benzină şi i s-ar fi dat foc, transmite Agerpres.

VEZI ȘI: Descoperire macabră într-o casă din Botoșani. O femeie și fiica sa, minoră, carbonizate. Principalul suspect a fost reținut


Poliţiştii au procedat la stingerea focului cu extinctoarele din dotare până la sosirea pompierilor, care au lichidat incendiul. La faţa locului a ajuns şi un echipaj SMURD care a constatat decesul victimei.

"În vederea stabilirii cauzelor şi condiţiilor în care s-a produs decesul, cercetările au fost preluate de către Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti împreună cu Serviciul Omoruri", arată sursa citată.


Femeia ar fi depus o plângere la Poliție, dar nu ar fi fost luată în serios de oamenii legii

"Femeia incendiată a decedat în urma arsurilor provocate de incendiu. Șocant este faptul că victima și-a anunțat cumva sfârșitul, depunând cel puțin o plângere la Secția 20 de Poliție în trecut, în care reclama faptul că acest bărbat, agresorul, care era chiar vecinul său de bloc, o hărțuiește în mod sistematic și că se simte în pericol. 

Din nefericire, și pentru că asistăm deja la o practică de acest gen, polițiștii nu au tratat în mod corespunzător această plângere și au înregistrat-o ca petiție. Bărbatul nici măcar nu fusese audiat până astăzi de către polițiști în legătură cu cele reclamate de femeie.

Abia astăzi bărbatul urma să meargă la poliție să dea declarații, însă, în momentul în care s-a întâlnit în această dimineață, pe scara blocului, cu vecina sa, și-a amintit că aceasta a făcut plângere împotriva sa, a stropit-o cu benzină și i-a dat foc.

Cei de la ambulanță au ajuns în scurtă vreme la fața locului, însă, din nefericire, nu au mai putut face nimic pentru a-i salva viața femeii. Deși criminalul a fugit, polițiștii au reușit să îl prindă și urmează să îl ducă la audieri", a explicat Carmina Pricopie, senior editor la Antena 3 CNN. 

Trupul neînsufleţit va fi transportat la INML, în vederea efectuării necropsiei. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel