Câți bani lua Gina Pistol de la Chefi la Cuțite. Irina Fodor, care i-a luat locul, ar lua mult mai puțin
Autor: Giorgiana Croitoru | Publicat pe: 06 mai, 19:08
WhatsApp
Foto: Instagram
Câți bani primea Gina Pistol pentru Chefi la Cuțite și cât va primi Irina Fodor. 

Mircea Badea a luat-o la mișto pe Loredana Groza. Ce mesaj indecent i-a scris: E o dezvăluire ce vă spun

Sezonul 9 a emisiunii Chefi la cuțite a venit cu o mulțime de schimbări, atât în rândul echipelor, din cauza pandemiei de COVID-19, dar și a vedetelor. Pentru că Gina Pistol a rămas însărcinată, i-a fost destul de greu să petreacă ore întregi în picioare, la filmări. 

După ce l-a adus pe Speak pentru a o ajuta cu invitații, Gina Pistol a anunțat că Irina Fodor îi va lua locul în acest sezon. 

Iubita lui Smiley a hotărât că este momentul să se dedice vieții de familie și mai ales creșterii fiicei lor, Josephine Ana, care va împlini în curând 2 luni.

G Ad:

Gina Pistol, înlocuită la Chefi la Cuțite. Răzvan Fodor, mesaj: Crăp, fac atac cerebral

Ce salariu ar fi avut Gina Pistol la "Chefi la Cuțite"

Conform unor surse ale Impact.ro, citate de tvmania.ro, Gina Pistol ar fi încasat 15.000 de euro pe sezon. Asta înseamnă că în contul prezentatoarei ar fi intrat, în urma celor 9 sezoane prezentate, suma de 135.000 de euro. 

Cât ar încasa Irina Fodor

Chiar dacă nu se știe cât a primit Irina Fodor pentru show-ul culinar, surse speculează că suma care îi va reveni ar putea fi mai mică decât cea încasată de Gina Pistol.

Pentru Irina Fodor, proiectul "Chefi la cuțite" este primul de o anvergură atât de mare. 

Ea este de profesie jurnalistă și de-a lungul anilor a fost implicată în diverse proiecte TV la postul concurent Pro TV. 

Cine e Irina Fodor, cea care i-a luat locul Ginei Pistol. Primul mesaj: Nu a fost deloc ușor. Așteptam cu mare nerăbdare să îi văd fața lui Sorin

Primul mesaj al Irinei Fodor după ce i-a luat locul Ginei Pistol

"Pentru mine a fost o mare bucurie să fiu cooptată la acest proiect, dar și o mare surpriză. Am avut emoții mari în prima zi de filmare, atât de mari încât am făcut febră musculară la picioare de la cât am tremurat!

Însă Gina mi-a făcut o prezentare foarte frumoasă și emoționantă, iar chefii, concurenții lor și echipa de producție m-au primit cu brațele deschise. O să vedeți în ediția din seara asta, a plouat cu pupături și îmbrățișări.

Tot Gina a avut grija să îmi facă un scurt “training” înainte de a prelua proiectul și m-a pregătit pentru ce avea să urmeze. În altă ordine de idei, recunosc, așteptam cu mare nerăbdare să îi văd fața lui Sorin când își dă seama că a scăpat de Fodor, dar a dat peste nevasta lui!

Nu a fost deloc ușor să preiau un proiect de la jumătate, pentru că a trebuit să prind firul poveștii pentru fiecare concurent din mers, să fiu pe fază la glumele “interne” ale chefilor, și să am atenție sporită la regulile probelor, așa că sper ca publicul să îmi ierte micile stângăcii de început de drum", a spus Irina Fodor, noua prezentatoare Chefi la Cuțite.

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
Crossuri parteneri
DCBusiness.ro
DCBusiness.ro
DCMedical.ro
DCMedical.ro
StiriDiaspora.ro
StiriDiaspora.ro
DefenseRomania.ro
DefenseRomania.ro
Spectacola.ro
Spectacola.ro