Câte kg are criminalul de la Onești. Avocat: Chiar eu am întrebat în sala de judecată
Autor: Rodica Mitu | Publicat pe: 03 Martie, 22:42
Caz Onești  / Captură Antena 3
Avocatul soției lui Gheorghe Moroșan, bărbatul care a luat ostatici doi muncitori, a spus ce greutate are acesta, în contextul în care mulți s-au întrebat cum a reușit o persoană de 68 de ani să doboare doi muncitori.

„A negat întotdeauna că ar fi intrat în casă și că ar fi contribuit într-un fel sau altul la imobilizarea celor doi oameni”, a spus avocatul Aureliei Moroșan, miercuri seară, în cadrul emisiunii „Sinteza Zilei” de la Antena 3.

„A spus, la un moment dat, că a văzut că soțul ei are ceva într-un buzunar de hanorac. Dar nu l-a întrebat ce are, pentru că, de multe ori, nu îi răspunde”, a adăugat avocatul. „Spunea că îl știe impulsiv, dar nu și-a imaginat niciodată că poate ajunge la stadiul în care să omoare doi oameni”, a mai zis acesta. 

„Ea a susținut în permanență că nu a intrat cu el în apartament. Și nu poate să știe cum a reușit să-i imobilizeze”, a subliniat avocatul, făcând ulterior o precizare importantă: „Chiar eu am întrebat în sala de judecată cam ce greutate are soțul ei. Și are în jur de aproximativ 130 de kg. Destul de vânjos.”

VEZI ȘI: Cazul Onești. Avocatul soției, declarații despre coliere și ipoteza că femeia ar fi fost în apartament

Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
Crossuri parteneri
DCBusiness.ro
DCBusiness.ro
DCMedical.ro
DCMedical.ro
StiriDiaspora.ro
StiriDiaspora.ro
DefenseRomania.ro
DefenseRomania.ro
Spectacola.ro
Spectacola.ro