CĂTĂLIN IVAN, CANDIDAT pentru funcția de PREȘEDINTE al PSD - Anunțul făcut de europarlamentar
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
Europarlamentarul PSD, Cătălin Ivan, a anunțat luni seară că va candida la Congresul din 2015 pentru funcția de președinte al social-democraților.

"Mă înscriu în cursa pentru șefia PSD. Candidez pentru că vrem o altă variantă decât cea propusă de Liviu Dragnea", a anunțat Cătălin Ivan, în emisiunea "La ordinea zilei", de la Antena 3.

Europarlamentarul a precizat că a avut un proiect comun cu Victor Ponta, "care s-a încheiat după aceste alegeri". El a adăugat că în proiectul său nu vor fi implicați doar tineri, ci și oameni cu experiență din PSD. 

Întrebat când va apărea platforma sa, Cătălin Ivan a răspuns: "Probabil că nu de Crăciun, imediat după sărbători, la jumătatea lui ianuarie probabil".

Citește și: Cătălin Ivan a aflat în direct că nu mai este lider de grup în PE și nici membru în BPN al PSD. Bogdan Chirieac: O super informație

"E vorba de un principiu foarte simplu: dl Dragnea a anunțat un proiect de reformare a PSD-ului. Nu poate fi doar un proiect de reformare a PSD-ului. Sunt mai multe viziuni, mai multe idei. Venim și noi cu o variantă. La Congres, va fi aleasă cea mai bună", a continuat europarlamentarul.

Întrebat de ce candidează pentru șefia PSD, Cătălin Ivan a replicat: "Pentru că eu așa am învățat, și la Bruxelles și pe unde am mai fost, că într-o democrație trebuie să existe mai multe viziuni, mai multe variante (...) și pentru că eu cred că varianta pe care noi o vom propune va fi mult mai bună decât cea pe care o propune dl Dragnea".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel