Cătălin Ivan atac la Dragnea: "Halucinant, pentru un om care a lucrat la stat"
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Mircea F. Cristian
WhatsApp
sursa: facebook / Catalin Ivan
sursa: facebook / Catalin Ivan
Europarlamentarul Cătălin Ivan (PSD) continuă atacurile la adresa şefului său, Liviu Dragnea, după episodul intens mediatizat de la DNA.

Pe pagina sa de facebook, Ivan a postat astăzi nelămurirea sa faţă de imensa sumă pe care DNA a pus sechestru:

"Şi totuşi astăzi nu se pune o întrebare importantă. Sigur, este important că statul paralel cu care a jucat tenis, a băut vin scump în ediţii limitate, a tăiat porcul sau a mers în vacanţe extrem de scumpe, îl vânează acum pe Liviu Dragnea. Cred totuşi că este halucinant că se poate pune sechestru în valoare de 21 milioane de euro pe averea unui om care a lucrat numai la stat

Dintre cei care încă îl mai privesc pe Dragnea ca pe o victimă, realizează vreunul că niciun om cinstit, în nicio ţară din lumea asta, nu ar putea acumula averea asta faraonică din salariul de bugetar?" a comentat europarlamentarul.

Aceasta după ce, cu câteva ore înainte, remarca, despre Liviu Dragnea, ajuns la DNA, că susţinerea acestuia este o "glumă sinistră": 
"(...) Aud însă că partidul s-a adunat în faţa DNA ca să-l susţină pe Dragnea şi mi se pare o glumă sinistră. În faţa DNA nu s-a adunat PSD. Prin metode specifice pe care nu vreau să le detaliez acum, au fost aduşi nişte oameni ca să mimeze susţinerea. Ăsta-i adevărul. Oamenii aceia mimează susţinerea tot aşa cum Dragnea mimează că mai conduce PSD." a scris pe contul său de facebook, Cătălin Ivan.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel