Cătălin Cherecheș a fugit, ”justiția nu a reușit să convingă”. Bogdan Chirieac: ”Pe mine m-a lămurit complet, e o persoană nefrecventabilă”
Data publicării:
Autor: Cristian Cîșleanu
WhatsApp
Sursa foto: Facebook Catalin Chereches
Sursa foto: Facebook Catalin Chereches
Primarul Cătălin Cherecheș este dat în urmărire după ce a fost condamnat definitiv la închisoare cu executare.

„Avem un spectru larg unde ne putem imagina că ar putea să fie domnia sa. Poate fi în Italia, poate fi în Turcia, poate fi în Brazilia, poate fi în multe locuri, mă gândesc. Dar, nu știu, dacă domnia sa a dispărut după pronunțarea condamnării. Poate fi în Grecia, în Spania am mai văzut, deci, în Marea Britanie. E și mai cald (n.r. în Italia), e și vremea bună, sunt oamenii mai calzi, limba o înveți foarte ușor. Nu știu ce spune dânsul în această declarație, cu ce oferte otrăvite, ce s-a întâmplat.

Cetățenii din orașul pe care l-a păstorit până astăzi n-au crezut în acuzațiile care i s-au adus, fiindcă omul a tot fost ales de comunitate. Deci iată că, din nou, justiția nu a reușit să convingă”, a declarat analistul politic Bogdan Chirieac, în direct la România TV.

Fugar fără consecință

”În România, faptul că ești fugar nu are nicio consecință, să știți, am văzut fugari cărora li s-a redus pedeapsa, deci nu există în zona asta, spune, ”domnule n-am știut că m-a condamnat”. Sunt chichițe avocățești astea, important este că justiția l-a condamnat, indiferent de câte ori a fost în instanță, probabil că domnii judecători au constatat că sunt dovezi. Cetățenii însă, cum vă spun, nu au crezut în această justiție.

Vizavi de profilul moral al domnului Cherecheș cum să spun, eu nu sunt alegătorul domniei sale, dar sunt total lămurit. Când a declarat ce a declarat, după ce soacra, soția sau cine a făcut, au încercat să facă nu știu ce în favoarea domniei sale, după declarațiile pe care le-a făcut atunci, pe mine m-a lămurit complet, e o persoană nefrecventabilă”, a mai declarat Bogdan Chirieac.

Amintim că după ce procurorii DNA i-au ridicat socrii, acuzați că au încercat, contra a 100.000 de euro, să-i obțină o pedeapsă mai blândă edilului, acesta a declarat că dacă soția sa, de altfel însărcinată, știa despre acest aspect, el devine cel mai râvnit burlac din România. Socrii sunt sunt arestați acum. Cea care i-a devenit soție din septembrie 2023 este însărcinată, iar el, Cătălin Cherecheș, este dat în urmărire internațională, fiind condamnat la 5 ani de închisoare chiar de către judecătoarea la care ar fi apelat soacra sa. Pe lângă condamnarea la 5 ani de închisoare, i-a fost majorat interzicerea dreptului de a fi ales pentru 5 ani, care se vor scurge de când va fi eliberat, deci 10 ani de acum încolo nu va putea fi ales într-o funcție publică. 

Foto: Colaj foto Facebook

Citește și: Cătălin Cherecheș, dat în urmărire după ce a fost condamnat definitiv la 5 ani de închisoare cu executare/ Avocat: O execuție. Încă nu desfaceți șampania

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Acest articol reprezintă o opinie.

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel