Cătălin Botezatu, de negăsit. Prietenii sunt îngrijorați
Data publicării:
Autor: ana
WhatsApp
catalin_botezatu
catalin_botezatu

Prietenii lui Cătălin Botezatu sunt alarmați de faptul că designerul nu le răspunde la telefon de două zile și nu știu unde se află în prezent. Ei speculează că acesta ar fi plecat în străinătate, pentru a se interna într-un sanatoriu, unde ar putea să-și trateze depresia pe care a afișat-o în ultima perioadă.

"A avut o prezentare vineri seară, iar sâmbătă s-a întors la București foarte abătut. Nu a vrut să ne spună ce are. De obicei nu insistăm când trece prin astfel de perioade, însă de această dată chiar ni s-a părut destul de alarmant. Am zis să îl lăsăm să se odihnească în acest weekend și să îl sunăm luni dimineață. Numai că, surpriză, acum are telefonul închis", a spus un apropiat al designerului pentru adpm.ro.

Aceleași surse iau în calcul ipoteza ca designerul să fi plecat la un sanatoriu din străinătate, având în vedere antecedentele medicale ale creatorului de modă, precum și zvonurile din ultima perioadă, confrom cărora Cătălin Botezatu ar suferi de depresie acută și ar fi început să consume alcool mai mult ca niciodată.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel