Cât de populari sunt pe Facebook finaliştii de la „Românii au talent“
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
facebook
facebook

Popularitatea celor 12 finaliști de la emisiunea ”Românii au talent” a crescut foarte mult de când au făcut senzație în cadrul concursului. Practic, au ieșit din anonimitate și au intrat în lumea reflectoarelor și în atenția mass-mediei, care a tratat poveștile de viață ale fiecăruia dintre ei.

Așa cum era de așteptat, au apărut o mulțime de pagini pe Facebook dedicate lor. Atât de multe încât e greu de indentificat care sunt cele oficiale.

Un clasament al șanselor de câștig a fost făcut de Stanleybet, care a introdus posibilitatea de a paria pe unul din ei. Însă, dacă ar fi să luăm în considerare numărul de ”like-uri” de pe Facebook, clasamentul ar arăta cu totul diferit.

Astfel, pe primul loc se află Luca Valentin, care este ”plăcut” de 5,512 oameni. Pe locul doi se află Narcis Iustin Ianau cu 3,446 de ”like-rui”, fiind urmat de Adrian Țuțu, care este susținut de 2,344 de utilizatori. Pe locul patru se află Medea cu 2,345 de ”like-uri”.

Rebeca Maria Neacșu este suținută de 1,367 de oameni, în timp ce Valentin Dinu are 1,005 ”like-uri”. Un fapt interesant în cazul micuței Rebeca este că, spre deosebire de restul concurenților, nu are mesaje de susținere pe ”wall-ul” paginii, ci doar adresa site-ului personal și o adresă de email pentru presă.

În continuare, pe locul șapte, în funcție de popularitatea pe facebook, se află Cosmin Agache, care are 641 de fani. Pe locul opt sunt clasate Alina Dincă și Cristina Bondoc, fiind susținute de 518 utilizatori. Pe locul nouă se află familia Luca ( Viorica și Emil luca), cu 314 ”like-uri”.

Dacă ar fi luat în considerare doar numărul prezent la secțiunea ”like”, Ștefan Florescu s-ar clasa pe ultimul loc în clasamentul finaliștilor de la ”Românii au talent” cu doar 127  de ”like-uri”. Pe de altă parte însă, tânărul are peste 1700 de prieteni pe contul personal de Facebook. O altă pagina, făcută cel mai porbabil de un fan, a strâns ”51 de likeuri”.

Trupa Balance și trupa Akikai nu au pagini oficiale  pe rețeaua de socializare.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel