Cât a costat rochia lui Carmen Iohannis de la întâlnirea cu Jill Biden. A purtat una asemănătoare la alegerile din 2020
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Roxana Neagu
WhatsApp
Prima Doamnă a României, Carmen Iohannis, a impresionat prin prezență la întâlnirea cu Prima Doamnă a Americii, Jill Biden, din București. 

Ținuta lui Carmen Iohannis a fost apreciată de designerul român Cătălin Botezatu, care a subliniat că-n acest sezon imprimeurile, în special cele florale, sunt vedete! Cătălin Botezatu a afirmat că atât ținuta lui Carmen Iohannis, cât și cea a lui Jill Biden au fost primăvăratece, fiind în ton cu momentul și cu vremea. De asemenea, designerul român spune că pantofii primei doamne a României au completat foarte bine ținuta. Cele două doamne, una a României, cealaltă a Americii, au părut că se înțeleg de minune, cu atât mai mult cu cât ambele sunt profesoare de engleză, chiar și așa, la un ocean distanță! Jill Biden, în vârstă de 71 de ani, a efectuat o vizită simbol în România, cu o puternică încărcătură emoțională. Ea a decis să fie alături de copiii ucraineni de Ziua Mamei, sărbătorită în America în acest weekend. A apreciat eforturile României și românilor și, alături de Carmen Iohannis, s-a bucurat în mijlocul copiilor, emoționându-se alături de mamele lor, îndurerate de destinul țării vecine și de tragediile personale. 

Revenind la ținutele care au atras doar cuvinte de laudă, aflăm că rochia Primei Doamne a României, Carmen Iohannis, este una din mătase 100% naturală. Andreea Tincu a creat rochia care costă 2.450 de lei, adică puțin peste 500 de dolari americani. Rochia este la bază roșie și are un imprimeu cu flori albastre și cloș amplu, care-i scoate talia în evidență. Prima Doamnă a ales să accesorizeze rochia cu o geantă albă și cu o pereche de pantofi în culoarea roz pal. 

Rochia purtată de Carmen Iohannis este o creație vestimentară unică, creată special pentru ea. Informațiile despre ținută au fost oferite chiar de către designerul român Andreea Tincu, pentru RomâniaTV

Și dacă ați avut un deja-vu, aflați că rochia purtată de Carmen Iohannis este o reinterpretare a unei ținute mai vechi din colecția Andreei Tincu, fiind vorba despre reinterpretarea rochiei pe care Carmen Iohannis a purtat-o în ziua alegerilor locale din 2020, semn că Prima Doamnă a apreciat în mod special respectiva ținută. 

Citește și: GALERIE FOTO. Jill Biden - Carmen Iohannis, ȚINUTE. Cătălin Botezatu: Îmi place, o ținută perfectă!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel