Cât a costat deplasarea lui Cristian Danileț în Panama
Data publicării:
Autor: Crişan Andreescu, crisan_andreescu
WhatsApp
danilet
danilet

Lumea Justiției publică costul deplasării judecătorului  Cristi Danileț și a procurorului Luminița Palade la cea de-a cincea conferiță a Convenției ONU din Panama City,  care a avut ca tema lupta împotriva corupției. Potrivit sursei citate, deplasarea a costat nici mai mult nici mai putin decat 22.311,98 lei, adică aproape 5.000 de euro.

Raspunsul  CSM  arată ca ambii magistrați au cheltuit aproape egal. Diferența o face 1 ban pe care judecătorul Danilet îl are în plus la sectiunea cazare. Probabil pentru ca în camera judecatorului a functionat aerul conditionat cu două minute mai mult decât în camera procurorului Luminița Palade...cine știe?, precizează luju.ro.

 Problema este alta, relatează sursa citată: la cheltuielile defalcate ale judecătorului Vasilică Danileț și ale procurorului Luminița Palade la secțiunea "diurnă" apre suma de 1.255,40, fără să se specifice dacă este vorba despre moneda națională sau despre moneda europeană, în conditiile în care la restul cheltuielior sunt specificate sumele în lei.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel